Създадено за Lilly Drogerie

На коледен шопинг - супер идеи за цялото семейство

На коледен шопинг - супер идеи за цялото семейство
Снимка: iStock/Getty Images

Здравей, декември! Добре си ни дошъл – чакаме те с нетърпение цяла година. Да, малко си противоречив и ни даваш толкова студ и в същото време топлина, забързваш ни ежедневието, но после ни даряваш мигове на наслада и най-вече – подаряваш ни скъпи и желани подаръци.

Бяхте ли послушни тази година? Не е от голямо значение, тъй като подаръците този декември не са от Дядо Коледа, а са в Lilly Drogerie. Не ви трябва шейна, нито да чакате последния момент, а просто да отскочите до вашата любима дрогерия, защото този празничен сезон от Lilly са помислили за подаръци за всички и, както се казва, още нещо!

Новости, игри, намаления и куп изненади е събрала коледната работилничка за красота, а вие ще откриете всичко за всеки – лесно, бързо и безпроблемно. И нека коледното настроение ни обхване след 3,2,1…старт!

Грабваме любимата си топла напитка и докато отпиваме бавно, отваряме коледния календар на Lilly Drogerie, изпълнен със звездни оферти в брокатено-зелени и златни вълшебни цветове!

Подаръци за нея

С трепетно очакване и пеперуди в стомаха разгледахме всички специални оферти за Коледа (все пак това е празник като никой друг и затова офертите са като никога досега).Набелязахме си няколко чудесни подаръци за НЕЯ, с които гарантирано ще я спечелите.

Коя дама не обича сутрин да пие ароматно и вкусно кафенце? Ако тя отдавна бленува за нова кафе машина, сега е най-подходящият момент, защото в празничния каталог на Lilly Drogerie ви очаква не просто машина, а цял комплект със супер подаръци - DOLCE GUSTO INFINISSIMA с кафемашина Krups, термо чаша и 2 броя пакет капсули за кафе.

Снимка: Lilly Drogerie

От любимите ни VELNEA пък са пуснали лимитирани коледни козметични продукти в празнични цветове – течен сапун и крем за ръце. Може да направите чудесен комплект от двата продукта, като има избор от аромати – ябълка с подправки или карамел.

Снимка: Lilly Drogerie

Подаръци за него

Дори да ви се струва, че понякога е трудно да отгатнете какво искат мъжете, ние имаме хитринка – заложете на нещо практично, което ще влезе в употреба и той отдавна иска. Например безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE с кристален звук и 24-часово аудио възпроизвеждане – перфектни за разходка, тренировки и онлайн срещи.

Снимка: Lilly Drogerie

Много обичаме, когато любими наши марки пуснат лимитирани коледни комплекти, които вървят с подаръци. Вдъхновяващият STR8 Red Code е съблазнителен аромат с цитрусови и плодови нотки и е пленил не едно мъжко сърце. Сега може да вземете тоалетната вода в комплект с део спрей и подарък – раница.

Снимка: Lilly Drogerie

Подаръци за децата

Не сме забравили и малчуганите – в Lilly Drogerie ще откриете всичко – и за най-послушните, и за най-взискателните деца, при това за всяка възраст. Влюбени сме в колекционерската кукла LOL Surprise Hair Hair Hair Dolls, която върви в комплект с модни аксесоари и аксесоари за коса, които сменят цвета си при хранене и къпане.

Снимка: Lilly Drogerie

За момченцата избрахме чудесен сет с един от най-любимите герои на всички времена – Spiderman. Нека той се забавлява, докато се къпе с шампоана за коса и тяло, мие ръцете си с течния сапун и най-вече – играе с пистолета-подарък, включен в комплекта.

Снимка: Lilly Drogerie

Подаръци за вас!

Нямаше как новите аромати на Furla, които вече може да откриете в Lilly Drogerie, да не попаднат в полезрението ни! Лесно може да направите подарък на себе си и да участвате в игра за спечелване на великолепна награда, за която всички си мечтаем – чанта от Furla.

Снимка: Lilly Drogerie

С мисъл за нас

И последно, но не и по важност, нека бъдем добри хора и да спомагаме за опазването на околната среда – Lilly Drogerie ни поощряват с ежегодната си инициатива - 1 върнат каталог за рециклиране ни дава 15% отстъпка при следващата сметка от 15 януари до 15 февруари. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти