Ябълков сайдер, тиква и тъмен шоколад: кои ще са най-популярните цветове за коса тази есен

r
Снимка: iStock

Ябълков сайдер, сладка тиква, тъмен шоколад, кестен, разтопен мед... Не, не става въпрос за апетитни десерти, а за някои от най-популярните цветове за коса, които ще виждаме навсякъде през есента на 2023. 

Вече си е направо есен, а с новия сезон идва и желанието за лека промяна. До момента тази година се наблюдава отпадане на тренда с балеажа и кичурите, което според фризьорите вероятно ще продължи и през по-хладните сезони.

„Тази есен ще видим много обогатяващи корекции на цвета на косата“, казва Лорън Милдис, колорист за коса от Чикаго, пред Glamour.

„Блондинките тип Барби ще намерят баланс и дълбочина чрез добавянето на нюанси от карамел, мед и тиквени подправки навсякъде в косата, а ягодовите блондинки сега ще преминат в наситени дълбоки медни нюанси като кестеняво", казва той.

И разбира се, естествените брюнетки със сигурност също ще се забавляват. „Брюнетките имат избор – те могат да преминат от неутрално към грандиозно, включително вълнуващи комбинации от махагон, слива и карамелено-шоколадово кафяво“, продължава Малдис.

Що се отнася до червенокосите? Манията по червената коса така или иначе няма да изчезне скоро, а медният цвят на ябълковия сайдер се очаква да бъде един от най-големите нюанси за есента. Този цвят на косата измества дръзкия меден нюанс, който виждаме навсякъде, към по-приглушен меден.

Чувствате се вдъхновени, но не знаете откъде да започнете? Вие сте на правилното място. Най-добрите фризьори споделят своите възприятия за най-готините есенни тенденции в прическите, които да опитате.

Вижте в галерията ни кои ще са най-актуалните цветове за коса тази есен:

Кои ще са най-популярните цветове за коса през есен 2023

edna

 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти