Тайната на сексапила: Келвин Клайн разкри кога жената е истински неустоима

келвин клайн
Снимка: Getty

Келвин Клайн е американски моден дизайнер и основател на едноименната марка Calvin Klein. Той става известен със своя минималистичен стил и съвременни дизайни, които са отразени в неговите колекции, аксесоари, парфюми и други продукти.  

Келвин започва кариерата си, работейки за различни модни къщи в Ню Йорк. През 1968 г., на 26-годишна възраст, той основава своята собствена марка Calvin Klein Inc., специализирана в мъжко и дамско облекло. Оттогава компанията му се превърна в една от най-успешните и влиятелни в индустрията. 

Едно от най-известните му постижения е създаването на дънките Calvin Klein, които се превръщат в символ на стила през 70-те години. Известен е и с маркетингови стратегии и рекламни кампании, които често предизвикват скандали и дискусии в обществото и помагат за популяризирането на марката му през 70-те и 80-те години на миналия век. 

Той си сътрудничи с известни личности като Синди Крауфорд и Кейт Мос, което му позволява да привлече вниманието към марката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @maedehsn_.design

През 1982 г. издава първата си колекция бельо, която се превръща в истински хит. Благодарение на този успех той се превръща в един от най-разпознаваемите дизайнери в света. 

Поради невероятно бързия ръст на продажбите, той решава да сключи споразумение с един от най-големите производители на бельо в Америка за производството и маркетинга на марката Calvin Klein Underwear. 

 Дизайнерът създава колекции дрехи, които съчетават класическото и модерното. Той знае точно как едно момиче може да впечатли мъж: 

 „Мисля, че има нещо невероятно секси в това момиче да носи тениските или бельото на приятеля си", казва той.

Edna Tik Tok
Снимка: iStock

 

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти