Какво да носим в дните, когато нищо не ни стои добре

Какво да носим в дните, когато нищо не ни стои добре
Снимка: netinfo

Росица Костадинова

Ами да, всяка една от нас има такива дни - дни, в които искаме просто да затворим отново очите си след звука на алармата, да се завием през глава и да поспим поне още час. 

Обаче работното време не си го поставяме ние (в общия случай е така) и затова е важно да сме навреме в офиса. 

И как точно да се случи това, когато остават точно 40 минути до заветното "Пак закъсняваш!", а ти си все още в леглото и дори чаша кафе нямаш на нощното шкафче. 

Имам един познат, който казва следното: "Пуша една цигара и тогава ще се панирам." Та и аз така - когато имам най-много работа и безумни задачи на главата, приемам състояние на вътрешно спокойствие за 5 минути - правя си кафе, евентуално пуша, пускам си музика и не мисля за нищо. Но наистина за нищо! 

Сякаш точно тези 5 минути са времето, което ми трябва, за да стартирам мозъка си и да го подготвя за всичко, което ме очаква. 

Тази сутрин беше една от онези сутрини... Не исках да ставам, не исках да пия кафе, не исках да се обличам и изобщо да ставам за работа. Не, защото не обичам работата си - напротив!, а защото е студено, трябва да измия косата си, да дойда до офиса и всички производни. 

Вижте какво препоръчва Edna за сияйна кожа >>> 

Както правя в такива дни - просто отворих гардероба и след 3-минутно чудене какво ще е днес, просто хванах един удобен, но доста интересен суитшърт, една черна пола и, разбира се, червеното палто за разкош. 

Вързах косата си на опашка, а преди това си "помогнах" с няколко впръсквания сух шампоан. Сложих лек грим и хубаво червило и стана! Почувствах се отново като човек. Нормален, активен и все пак - с удобни дрехи и хубави обувки. 

Днес искам да ви покажа какво бихте могли да обличате в дни като този и да ви дам няколко идеи за уютно и топло облекло, когато ама хич не ви се занимава. 

Вижте всичко, за което ви говоря в галерията ТУК ► ► ►

Снимка: netinfo

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти