Играйте и спечелете с Edna.bg и Benetton

Играйте и спечелете с Edna.bg и Benetton
Снимка: netinfo

Силна и наситена, опростена и богато-орнаментирана, в светли и тъмни нюанси, новата модна линия за сезон есен/зима 2013 на марката United Colors of Benetton впечатлява със своята игра на контрасти.

Есенно-зимната колекция на бранда United Colors of Benetton за 2013 година е вдъхновена от музиката и нейната мисия да обединява различните хора, характери и култури.

Кампанията e заснета от Микаел Янсон - един от съвременните топ фотографи и криейтив зад част от най-запомнящите се рекламни кампании.

Лицата на лейбъла през този сезон също носят музиката в душевността си. Те са русата поп легенда Скай Ферейра, рапърът Теофилус Лондон, английският модел Лили Макменами, американският модел Клое Норгаард, южно-корейският модел Су Джу Парк, както и музикантът Луис Симънън.

Колекцията е инспирирана от пет основни модни акцента – небрежно-ежедневен, стилно-женствен, празнично-вълнуващ, с класическо излъчване, както и подчинен на милитъри цветовете.

Сега Edna.bg дава възможност на един от читателите си да спечели ваучер на стойност 500 лева, с който да обнови гардеробa си с дрехите на United Colors of Benetton. С него може да възнаградите и поглезите себе си, да зарадвате близък любим човек или да изненадате децата.

За да спечелите ваучер на стойност 500 лв. за покупки от веригата магазини на United Colors of Benetton в страната, трябва да изпълните следните условия:

 

1. Да имате регистрация в сайта Edna.bg. Ако все още нямате такава, кликнете TУК и я направете за по-малко от минута.

2. В електронно писмо до адрес: edna@netinfocompany.bg, озаглавено "Benetton", изпратете верен отговор на въпроса: "Как се казва фотографът, заснел фотосесията за колекция есен/зима 2013 на марката United Colors of Benetton?"
3. Освен отговора си, напишете вашите три имена, възраст (над 18г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.
4. Изпращайте вашите писма до 20:00 часа на 22.12.2013 година (неделя).

Победителят в играта ще бъде избран на лотариен принцип. Печелившият ще бъде обявен в сайта на 23.12.2013 година чрез статия в сайта, както и на фейсбук страницата на Edna.bg.

Играта е организирана от Edna.bg с любезното съдействие на компанията Benetton Bulgaria.

Успех на всеки от вас!

* Периодът на играта е от 08:00 на 20.12.2013 до 20:00 часа на 22.12.2013 г. Победителят в играта ще бъде избран на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 11:00 часа на 23.12.2013 г. В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос. Името на печелившия се обявява на 23.12.2013 г чрез статия в Edna.bg, както и на “Фейсбук” страницата на сайта. Представители на Организатора (Дарик Нет ЕАД) ще се свържат с него непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Представители на Организатора (Дарик Нет ЕАД) ще дадат информация на победителя как ще получи своята награда (ваучер на стойност 500 лв.за покупка на стоки от марката United Colors of Benetton). Организатора си запазва правото при невъзможност на участника да вземе своята награда, да избере нов победител. Организатора, Дарик Нет ЕАД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Дарик Нет ЕАД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти