Игра с награди: Страхотна кожа с новия лосион CerаVe

Игра с награди: Страхотна кожа с новия лосион CerаVe
Снимка: iStock

- Какво искаме?
- Хидратирана кожа!
- Кога я искаме?

- ВЕДНАГА!

Така би звучал краткият разговор с всички хора и най-вече с жените, които страдат от проблема „суха кожа“. Не че и мъжете не страдат от него, но или не го разпознават, или просто не му обръщат внимание. Една суха кожа, какво толкова! Само че, за нас, жените, сухата кожа е проблем, съизмерим по мащаб с... мазната кожа! Или нещо такова, де, разбрахте какво имаме предвид. Сухата кожа е проблем, който може и да звучи лековато, но истината е, че е неприятен – защото кожата понякога сърби, понякога се лющи, а последното, което една жена иска, е да прилича на белеща се игуана (преувеличаваме, разбира се).

В борбата с този уж лек, но всъщност гаден проблем, жените са пробвали какво ли не – лосиони, кремове, желета, още кремове, пак лосиони, свинска мас, екзотични масла и отново лосиони, лосиони, лосиони. Сами се сещате, че за да се пробват толкова много неща, значи нито едно от тях не произвежда - или поне не дългосрочно – максимално желан ефект. И така търсенето продължава – докато не попаднем на нещо, което е разработено от хора, които си разбират от работата, но и от нашите проблеми. Хора, поставили си за цел да помогнат на други хора да „се чувстват добре в кожата си“.

Казано накратко – дерматолози!

g
Снимка: iStock

Да, дерматолози са участвали в разработването на хидратиращия лосион CeraVe, и, смеем да кажем, че това си личи.

Лосионът е създаден именно за хора с проблемна суха и много суха кожа, като на първо място, разбира се, хидратира, а след като изпълни тази задача, започва да се грижи и за възстановяването на кожната бариера.

Фактор за успеха на хидратиращия лосион CeraVe e наличието на 3 важни серамида (липидни молекули, които се съдържат във високи стойности в клетъчната мембрана). Към тях е добавена и хиалуронова киселина, която още от първото нанасяне запретва ръкави и започва да хидратира мощно кожата за часове напред. Лосионът CeraVe е с лека, немазна структура, без аромат и с формула, която позволява употребата му и от хора с много чувствителна кожа.

Снимка: CeraVe

Но понеже знаем, че винаги е по-добре първо да пробваш нещо, преди да му се хвърлиш (това се отнася до всичко в живота, не само лосионите), ето една чудесна възможност да си спечелите хидратиращ лосион CeraVe от 236 ml и да си се мажете от глава до пети до пълна и безапелационна хидратация!

g
Снимка: iStock

Ето какво трябва да направите, за да участвате в играта. Отговорете правилно на следния въпрос във формата в края на статията.

След това попълнете и останалите си данни и натиснете бутона ИЗПРАТИ!

Стискаме палци на всички, които ще участват, и най-вече на тези със суха кожа (отново се шегуваме, но така става, когато човек си реши проблема със сухата кожа – започва да се радва на живота).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти