"H&M" открива пореден магазин у нас

Задава се нов шопинг тур
Снимка: Getty/Guliver

Шведската модна компания "H&M" ("Ейч енд Ем") открива 7-ми магазин в София на 14 ноември, точно в 11,00 часа. Това е първият магазин на бранда (наложен официално на българския пазар от година и половина), който ще бъде разположен на търговска улица, и по-точно на столичния бул. "Витоша" 6.

"Изключително сме развълнувани да открием наш магазин на ключова локация като бул. "Витоша". Това е първият ни магазин на търговска улица в България и ние сме убедени, че скоро ще стане любима шопинг дестинация за феновете на модата. Наша мисия е да предлагаме качество и мода на най-добри цени. И с този прекрасен нов магазин ние се приближаваме още повече до нашите клиенти", заяви Доминик Фантачино, регионален мениджър на "H&M" за България.

На 14 ноември първите 100 клиента на магазина ще получат ваучери на стойност 20 лв.

Новият магазин на скандинавската марка ще бъде разположен на 3 етажа с обща площ 2 300 кв.м. Ще предлага мода за жени, мъже и деца, включително и колекциите "Ladies Trend", "Everyday", "Sport Ladies", "H&M+", "Divided", "H&M Man" и "Small Kids". Магазинът ще бъде отворен за клиенти от понеделник до неделя от 10,00 до 21,30 ч.

От 14 ноември в 11,00 ч. ексклузивно в новия магазин на бул. "Витоша" 6 ще бъде налична колекцията на "H&M" с парижката дизайнерка Изабел Маран.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент