"H&M" с нов магазин

Изглед към осмия поред магазин на "H&M", намиращ се в мол "Paradise Center"
Снимка: H&M

Шведският бранд "H&M" ("Ейч енд Ем") откри своя осми магазин в България. Този път за локация бе избран най-новият мол в столицата ни – "Paradise Center", намиращ се на бул. "Черни връх" 100, който отвори врати на 28 март.

Магазинът е разположен на площ от 2 500 кв.м. с работно време: пн-нд 10,00-22,00 часа и ще включва пълната гама мъжко, дамско и детско облекло на скандинавската марка.

"Вълнуващо е да открием магазин в прекрасна шопинг дестинация като "Paradise Center". Стремим се винаги да отговаряме на изискванията на своите клиенти за качествена световна мода, достъпни цени и страхотно шопинг изживяване. Убедени сме, че "H&M" ще продължи да се развива добре в България и че ще вдъхновяваме клиентите си да формират своя личен стил", сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на "H&M" за България.

Карти-ваучер на стойност 20 лв. получиха първите сто клиенти на осмия магазин на бранда в България. Още от самото откриване клиентите на "H&M" в "Paradise Center" ще могат да се включат в инициативата на шведската марка за събиране на стари или ненужни дрехи, като по този начин помагат за тяхното повторно използване и рециклиране.

Кампанията, която вече е достъпна във всички магазини на "H&M" у нас, цели осигуряването на по-устойчиво бъдеще на модата чрез намаляване на текстилния отпадък. Клиентите имат възможност да връщат максимум по две торби с дрехи на ден, независимо от тяхната марка и състояние. В замяна на това те ще получават с 15% отстъпка на продукт по избор при следваща покупка в магазина.

* "H&M" влезе на българския пазар през март 2012 г. и вече разполага с 4 магазина в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. На 5 април шведската модна компания за първи път ще отвори едновременно два отделни магазина в един и същи шопинг център. Те ще са разположени в "Mall of Sofia", като единият ще предлага изцяло детскa мода, а вторият – колекции за мъже, жени и младежи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти