H&M Conscious с ексклузивна бляскава колекция

H&M Conscious с ексклузивна бляскава колекция
Снимка: H&M

За любителите на модата червеният килим вече е толкова вълнуващ, колкото е и модният подиум, а роклите на звездите създават собствени тенденции.

Като част от своята инициатива, Conscious H&M създаде ексклузивна колекция от тоалети, вдъхновени от червения килим, изработени изцяло от екологични материали като органичен памук, коноп и рециклиран полиестер.

Колекцията показва многобройните възможности  на "зелената” мода, като представя тоалети в различни стилове, отразяващи богатото разнообразие на моделите, които днес красят червения килим.

Вече видяхме част от колекцията на червения килим.

Аманда Сейфрид бе със синьо тюркоазено сако тип смокинг и къси панталони на премиера в Лондон, а носителката на "Оскар" Виола Дейвис облече розов топ без ръкав и пола.

Кристин Дейвис бе с ябълково зелена рокля на събитие на "Vanity Fair", а Мишел Уилиямс облече специално направено за нея сатенето бюстие от органичен памук и дълга пола на раздаването на наградите "BAFTA" в Лондон.

Вдъхновени от стила на Мишел, топ и пола ще се предлагат в избрани H&M магазини, където ще бъде лансирана Exclusive Conscious колекцията.

От 19 април колекцията ще бъде достъпна в около 100 магазина на H&M по целия свят, както и онлайн.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти