Създадено за L'oreal Paris

Естествен вид и покритие в един продукт: Съвършенство с всяко нанасяне

жена грим
Снимка: iStock

Предвид, че по-голямата част от жените са ангажирани с това да работят, да спортуват, да се грижат за домакинство, да посещават курсове, лекции и какво ли още не, времето им обикновено е ограничено.

Всяка от нас иска да изглежда добре през целия ден, но за жалост няма физическата възможност да прекарва часове пред огледалото сутрин, за да постигне изпипан грим.

За мен като жена е изключително важно да подбирам правилните продукти, с които лицето ми да изглежда красиво и гладко, но често оставам разочарована. Обикновено несъвършенствата по кожата ми стават дори по-забележими, а след няколко часа продуктът се събира във фините линии и както сами се досещате, цялостната картина не отговаря на моите желания. Всичко това води до липса на увереност и намалено самочувствие.

За щастие всички тези проблеми вече не са част от живота ми, тъй като само в един единствен продукт открих всичко, от което съм имала нужда. Става въпрос за L'Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear. Този фон дьо тен пудра предоставя пълно покритие, към която се стремя, като същевременно запазва естествения вид на кожата ми.

Снимка: Личен архив

Пълно покритие

За мен беше голяма изненада, когато го изпробвах за пръв път и видях, че прикрива всички недостатъци и несъвършенства, като при това лицето ми изглежда етсествено. Силно впечатление ми направи фактът, че в края на работния ден лицето ми не лъщеше и нямаше изморен вид.

Истината е, че формулата на L'Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear се съчетава перфектно с кожата ми, като ѝ предоставя равномерно и гладко покритие. Искам да отбележа, че въпреки своята покривност, фон дьо тенът стои изключително леко на кожата. Няма усещане за тежест, което го прави наистина подходящ за ежедневна употреба.

лореал
Снимка: Личен архив

Сами можете да видите резултата ПРЕДИ и СЛЕД нанасяне на продукта. Лицето ми е сияйно и красиво, всички несъвършенства са прикрити, а усмивката не слиза от лицето ми всеки път, когато се погледна в огледалото.

Лесно и бързо нанасяне

Както споменах, в живота на кариерно ориентираната жена няма място за многочасови приготовления. Това е и една от причините просто да се влюбя в този продукт. С гъбичката, която се намира в опаковката, успявам да нанеса фон дьо тен пудрата по цялото си лице за по-малко от 2 минути. Сами се досещате как това ми спестява време, което успявам да инвестирам в други ангажименти.

Снимка: Личен архив

Омекотяващ ефект

Може би един от най-приятните моменти при нанасянето на този продукт е усещането на омекотяване върху кожата. L'Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear е създаден с такава формула, че не само предоставя истински красив външен вид, но и подхранва кожата, като я прави изключително мека и гладка.

Дълготрайност

Вече няма нужда да се притеснявате, че лошите метеорологични условия навън ще попречат на впечатляващата ви визия. L'Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear не се размазва и запазва своята стабилност, независимо дали сте подложени на влага, дъжд или сняг.

Винаги ме е било страх от това, че лошото време ще развали грима ми, но вече се убедих, че за всеки проблем има решение.

Снимка: Личен архив

L'Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear е идеалният избор за тези дами, които искат да открият най-добрата комбинация от пълно покритие, естествен вид и дълготрайност. Този продукт не само отговаря на всички тези изисквания, но и създава удовлетворяващ и дълготраен грим, който преобразява визията, запазвайки индивидуалността. Определено го препоръчвам на всяка една жена и ще продължа да го използвам с удоволствие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти