Джей Ло със съзвездие по тялото, секси Ан Хатауей и още зашеметяващи визии от януари

колаж мода червен килим януари
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Освен започналият сезон на наградите, от който вече минаха няколко церемонии, червеният килим през януари ще запомним и с още събития, които станаха повод да се родят няколко незабравими визии.

Годината започна ударно за Дженифър Лопес с филма “Shotgun Wedding”, който излезе в Amazon Prime в края на януари. За премиерата тя се появи в произведение на Valentino в сходен телесен нюанс като булчинската рокля, която носи в романтичната комедия.

Дженифър Лопес в полупрозрачна рокля

Знаем, че Джей Ло обича да блести – буквално, а дребните апликации във формата на цветчета и снежинки създават усещане за истинско съзвездие по тялото ѝ. Акцентът във визията е поставен с жълта панделка около талията, на която съответства чантичка Tyler Ellis в същия нюанс.

Сред най-запомнящите се появи от изминалата Седмица на модата в Париж е тази на Ан Хатауей. Актрисата изглежда все по-сияйна с годините, а този път тя издигна леопардовия принт на следващо ниво с тоалет от пролетната колекция висша мода на Valentino за 2023 г.

Ан Хатауей със секси визия в Париж

Освен върху секси мини роклята с презрамки, принтът продължава и върху чорапогащника и обувките на актрисата, пренасяйки се чак до чантичката ѝ. Дори да не сте фенове на леопардовите елементи, нещо ни казва, че заради ослепителната визия на звездата ще ви се прииска и вие да облечете нещо подобно.

През януари Марго Роби стъпи на червения килим на няколко пъти, докато промотираше „Вавилон“. Визиите за премиерите на филма включваха препратки към героинята ѝ, а най-ярка беше появата на актрисата в червено – по-опитомена интерпретация на емблематичната парти рокля от лентата.

Марго Роби зашемети в червено

Фееричният модел на Valentino внася усещане за лекота, а величественост придават и ръкавите тип пелерина. Единствената непокрита част от тялото на Роби остава гърба за повече драматизъм, а обръча около врата прибавя още един щрих великолепие.

В центъра на вниманието тези месеци е и Кейт Бланшет, която вече спечели няколко награди за своята главна роля в „Тар“. За британската премиера на филма австралийската актриса облече произведение висша мода от Alexandre Vauthier.

Кейт Бланшет е величествена в лилаво

Силуетът по тялото, стегнат най-вече около талията, е разчупен от по-широки ръкави. Допълнително усещане за величественост носи блясъка от материята на роклята – кадифе с лурекс.

Джанел Моне обикновено приковава вниманието с ексцентрична визия, но за наградите на Националния борд за филмов преглед тя заложи на нещо по-класическо - черна рокля от тюл на Valentino, част от курортната колекция на марката за 2023 г.

Джанел Моне като принцеса на червения килим

За романтичното излъчване допринасят бухнали полупрозрачни ръкави и апликации при изрязаните части под бюста и на гърба. С прибраната и високо вдигната коса, украсена с лента, актрисата от продължението на „Вади ножовете“ – “Glass Onion”, напомняше на съвременна Пепеляшка.

Още от любимите ни визии през януари разгледайте в галерията тук:

Още най-добре облечени звезди от януари

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти