Салма Хайек отново смайва: можете ли да повярвате, че това тяло е на 56?

Преди всички дружно в хор да запеят, че зад тази форма стоят много пари и усилия – да, наясно сме. Но и не всеки със същите средства и навици успява да изглежда така, затова отново благоговеем пред гените и старанието на Салма Хайек, която на 56 продължва да удивява с присъствието си на червения килим.

Мексиканската актриса знае как да подчертае силните си физически черти, но този път вместо върху деколтето си, тя постави акцент върху останалите си извивки.

За премиерата на „Професия Стриптийзьор 3: Един последен танц“ Хайек облече (или по-скоро се съблече с) мрежеста рокля Oscar de la Renta от курортната колекция на марката за 2023 г. Цветните флорални мотиви бяха допълнени от ярка чанта Bottega Veneta в зелено.

И докато моделът е по-скоро подходящ време, прекарано край вълните, няма спор, че полупрозрачната рокля, под която се разкрива черно бельо, е избрана заради съблазнителната тематика на филма.

Вижте още снимки от събитието в галерията тук >>>

Третата част от филмовата поредица „Професия Стриптийзьор“ проследява Чанинг Тейтъм като Майк Магьосника, чийто живот е напът да се промени след запознанство с мистериозната героиня на Салма Хайек. Искрите между двамата можем да гледаме на голям екран и у нас от 10 февруари.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти