Другото лице на красотата

Другото лице на красотата
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Много се пише и говори за това как трябва да се приемаме и харесваме такива, каквито сме.

По-лесно е обаче да се каже, отколкото да се направи, особено когато има конкретен проблем. Която от нас е имала акне в тийнейджърските си години или пък още страда от спонтанната поява на пъпки, знае колко зле се отразяват на самочувствието тези несъвършенства.

Има обаче жени, които показват как можем да обичаме телата си и да сме горди с тях, дори и да сме „белязани“ от природата.

Такава дама е Сиера Сваринген. Тя се ражда със странно кожно състояние, която прави тялото ѝ осеяно със стотици различни по големина тъмни бенки. Нито една част от кожата ѝ не е пощадена, но това по никакъв начин не притеснява Сиера.

Тя споделя, че като малка често е била обект на подигравки от страна на съучениците ѝ, които са я наричали с различни обидни имена. Майка ѝ обаче ѝ вдъхва увереност и подкрепа, като ѝ казва, че петната по кожата ѝ са целувки на ангели.

Постепенно Сиера спира да обръща внимание на злобните и подигравателни коментари по свой адрес. Тя изгражда самочувствието си около това, че състоянието ѝ я прави различна и уникална, с което може само да се гордее.

За своите 19 години тя има хиляди верни последователи в социалните мрежи, които я подкрепят в начинанието ѝ да популяризира различните лица на красотата, както и да вдъхне повече кураж и увереност на хората по цял свят да обичат себе си такива, каквито са.

Вижте снимки на Сиера в галерията ни ТУК!

Още по темата:

14-те лица на красотата
Красива съм, защото съм естествена
Абсолютната красота
Естествена красота
Супермодел на 9 години – красота или пошлост?
Модните икони през погледа на Моника Белучи

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти