Джесика Частейн е богиня, светеща от всеки ъгъл, и още най-добре облечени звезди от Филмовия фестивал във Венеция тази година

колаж червен килим Венеция
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Филмовият фестивал във Венеция тази година, за съжаление, беше лишен от наситено звездно присъствие. Въпреки че съпътстващите събития в периода са пълни с гости, много имена отсъстваха от червения килим заради стачката, водена от Гилдията на екранните актьори, при чиито обстоятелства профсъюзът забранява на членовете си промотирането на филми.

Червеният килим пред Двореца на киното не беше толкова вълнуващ в сравнения с минали пъти, което пък позволи на някои гости да изпъкнат повече. При временни споразумения някои все пак успяха да се появят – сред тях бяха екранните Елвис и Присила от лентата на София Копола „Присила“.

Кейли Спейни е нежна в бяло по червения килим във Венеция

За премиерата Кейли Спейни, която играе любимата на Краля на рока и спечели наградата за най-добра актриса, избра ретро модел на Miu Miu. Въпреки изрязаното деколте роклята в бяло, покрита с ресни от перли по раменете, придаде невинност на 25-годишната актриса, за която това е първа главна роля.

Ветерани като Изабел Юпер продължават да пленяват с присъствието си по световни фестивали, и то експериментирайки с външния си вид. 70-годишната актриса се появи в сребриста рокля Balenciaga за премиерата на филма „Маестро“. Моделът, покрит с ресни от пайети, покрива силуета на Юпер от поло яката до дължината по земята, като включва и дълги ръкави.

Железна лейди: Изабел Юпер в металическа визия във Венеция

Още европейска класа на червения килим във Венеция внесе Карла Бруни. За да присъства на една от церемониите, тя се появи в черна рокля Valentino без презрамки. Подобен класически избор няма как да се сгреши, а сребристото цвете под врата, дълбокото деколте тип ключалка и централната цепка, стигаща до бедрата, стояха изискано върху 55-годишната италианска певица и модел. Слънчевите ѝ очила добавяха небрежен, но стилен завършек на визията.

Карла Бруни е изискана в черно по червения килим във Венеция

Встрани от класическите тонове, малко цвят е винаги добре дошъл. Бледожълото отива на Ава Дювърней, която облече рокля Prada, съчетана с чантичка от модната къща. Падналите ръкави и отстоянието при ръцете едновременно подчертава деколтето и придава величествена визия на 51-годишната режисьорка, която се появи по време на фестивала, за да представи новия си филм „Произход“.

Ава Дювърней е величествена на Филмовия фестивал във Венеция

Джесика Частейн беше сред малкото големи филмови звезди във Венеция тази година. На пресконференцията за филма “Memory” носителката на „Оскар“ облече тениска, подкрепяща стачката на актьорската гилдия, а за премиерата по-късно същия ден направи подобаващ бляскав избор. 46-годишната актриса се появи в дълга рокля Gucci с ръкави, якичка и смело деколте. Дрехата е покрита с пайети, които караха Частейн да изглежда като истинска богиня, отразявайки светлините на прожекторите с всяко движение по червения килим.

Джесика Частейн е божествена във Венеция

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти