Безумните продукти, за които ние, жените, харчим пари

Когато стане дума за красота, няма продукт, който да сложим в графата „твърде странен“, ако дава своите така чакани резултати. Жените по цял свят пилеят буквално милиарди, за да изглеждат и се чувстват добре, дори и за някои това да е непонятно. А кои са някои от най-странните продукти – вижте в новото видео на Natali’s Beauty.

Дъвки за по-големи гърди

Повечето жени тайно си мечтаят за по-голям бюст, а пластичната хирургия вече е изключително напреднала в тази област. Но не всяка дама е склонна да легне под скалпа. Затова японски учени са създали изключително странен продукт – дъвки, които да спомогнат за увеличаването на гръдната обиколка. Производителят твърди, че благодарение на съставки, стимулиращи производството на естроген в организма, гърдите на жените ще нараснат с до 2 размера, ако дъвчат дъвките между 6 и 10 пъти дневно.

Косъмчета, сбогом!

Друг уред, доста странен, но желан от много жени е верен помощник в отстраняване на нежеланото окосмяване в областта на лицето. Много дами премахват мъхчето над горната си устна от десетилетия, но новият хит е цялото лице да бъде абсолютно гладко, а тази странна джаджа спомага за това, благодарение на огъващия се механизъм, който захваща и отскубва и най-фините косъмчета от женското лице, които да невидими за невъоръженото човешко око.

Вълшебен прах за красота

Хранителните добавки за безупречен външен вид отдавна са познати на пазара, но сред новите и малко по-странни като наименование и формула продукти е т. нар. „прах за красота“. Звучи като приказен прашец, нали? Идеята му е, че поръсен върху храната ни, той ще ни дари с бляскава коса, сияйна кожа, здрави нокти и перфектни мерки, благодарение на многообразието от органични съставки.

Тренировка за усмивката

Казват, че най-добрият грим за една жена е нейната усмивка. И донякъде има нещо вярно – усмивката отваря врати, разтапя сърца и подбужда отсрещното добро настроение! А една азиатска джаджа ще ни помогне да имаме стегната, секси, широка усмивка. Става дума за пластмасов уред, който поставяме в устата си и, притискайки устни, стягаме мускулите в тази зона. Странно, нали?

h
Снимка: Thinkstock

Изкуствени мигли с магнити

Последните няколко години са белязани от един тренд, а именно – обемните, дълги кукленски мигли, които акцентират върху погледа ни. Наред със спиралите за гъсти мигли, все по-разпространени станаха екстеншъните и изкуствените мигли, разбира се. А последната странна тенденция е свързана с мигли с магнити, които да прикрепяме в непосредствена близост до очите ни. Повечето бюти гурута твърдят, че поставянето им е доста трудно, усещането – странно, а ефектът не особено сполучлив.

Мъничко носле

И на последно място, но не и по ексцентричност – искате тънко, малко, чипо носле? Не е нужно да се подлагате на ринопластика! А просто да се доверите на някой от странните уреди за смаляване на носа! Да, странни са, с недоказан ефект, но определено влизат в класацията на странни уреди!

Още за странните джаджи за красота, които купуват жените – вижте във видеото!

h
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти