Трикчета за красота, които ще спасят всяка жена!

Коя жена не се нуждае бързи и изпитани трикове за красота, особено рано в понеделник сутрин!?

Именно затова днес подготвихме за вас няколко интересни и доста полезни начина да улесните ежедневието си, докато изглеждате божествено. 

Трик 1:

Ако косата ви често се наелектризира, ето един много бърз трик в последния момент, който ще я укроти! Поставете мокра кърпичка без съдържание на алкохол върху четката за коса по този начин. След това просто пригладете косата и всички непокорни косъмчета ще си отидат на мястото.

Трик 2:
Ето и още един страхотен трик. Ако имате само голяма разфасовка парфюм и не искате да го носите в дамската си чанта, за да освежавате аромата му през деня, има как той да се задържи за по-дълго върху кожата ви. Поставете малко вазелин на местата, където се парфюмирате и след това пръснете. Това ще ви гарантира по-дълъг аромат през деня.

жена красота
Снимка: Weheartit

Трик 3:
Нямате специална четка за контуриране? Не е нужно да инвестирате пари в такава! Използвайте всяка друга по-голяма четка като просто притиснете косъмчетата по този начин, а след това фиксирате с фиби от двете страни.

Снимка: netinfo

Трик 4:

Ако обичате червеното червило, но всеки път се притеснявате дали част от него няма да попадне върху зъбите ви и дали няма да се размаже, ето 2 съвета. След като го нанесете, оберете излишното количество от вътрешността на устната с пръст. Всичко това можеше да отиде по зъбите ви. След това вземете тънък слой салфетка, покрийте устните си и с четка нанесете прозрачна пудра. Така червилото ще се задържи за много дълго време там, където му е мястото.

Снимка: netinfo

Трик 5:
А ето и един трик за сенките за очи, които понякога може би ви се струват не достатъчно пигментирани. Някои цветове се появяват много по-добре ако не са нанесени с четка, а с пръст. Изглеждат много по-добре, истината е, че се разнасят много по-лесно и спестяват време. А ако не успявате да прелеете в сгъвката, веднага щом нанесете, просто използвайте чиста пухкава четка и леко опушете.

Още трикчета за красота – вижте във видеото на Natali’s Beauty!

жена красота
Снимка: Weheartit

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти