3 начина да разкриеш истинската си красота... и 3 награди

3 начина да разкриеш истинската си красота... и 3 награди
Снимка: Thinkstock

Дори и най-иновативните и ефективни разкрасителни процедури няма да помогнат, ако самите вие нямате вътрешната увереност, че сте красиви.

Красотата далеч не е единствено въпрос на гени, овал на лицето, килограми и стайлинг. Привлекателната жена не е тази със съвършени мерки и с най-модните дрехи. Красивата жена излъчва светлина и е очарователна по уникален начин. Енергията, която струи от нея, нейната аура, ще ви запленят много повече от дрехите и грима ѝ.

Само когато красотата извира отвътре, може да бъде забелязана отвън. Ако се погрижите за вътрешната си красота, то външността просто като огледало ще я отрази. Можете да го постигнете с приятна нагласа и няколко лесни практики:

Позитивен вътрешен диалог

Трудно ще се почувствате красива, ако ежедневно се заливате с лоши мисли като „Ужасно си дебела“, „Коремът ти е отпуснат“, „На какво приличаш с тази коса“...

Жените имат саморазрушителния навик да се вглеждат във фантазии недостатъци.

Ако промените начина, по който говорите сама на себе си, ще се промените и външно. Жените, които се чувстват хармонични, уравновесени и уверени, изглеждат красиви на всяка възраст.

Изричайте позитивни себеутвърждения всеки ден, мислете за себе си като за създание на светлината и любовта. Генерирайте красиви мисли и ще излъчвате красота.

Приемете се с любов

Тялото, с което разполагате, е единственото обиталище на душата ви. Ваша отговорност, ритуал и свещенодействие е да се грижите за него с любов, за да ви отвръща то със същото.

Любовта към тялото се подхранва със здравословна храна, почивка и движение. Променяте ли нещо в себе си, го направете с любов към съществото, което сте, а не защото нещо „не си харесвате“.

Снимка: Merz

Рестартирайте красотата

Всяка жена притежава естествена красота, изявена чрез красивата ѝ коса, сияйна кожа и здрави нокти. Красивите жени имат особен блясък, те са естествени и излъчват самоувереност. Тайната на естествената  красотата на всяка жена е заложена отвътре – изразява се в процеса на ежедневно стимулиране на метаболизма в клетките и тъканите на кожата, косата и ноктите. Така се създава непрекъснат процес на  регенериране - отстраняване на мъртвите клетки и растеж на нови клетки за наистина натурална красота.

Подобно на тялото, нашите кожа, коса и нокти също имат активен метаболизъм. И както здравословната обмяна на веществата дава на организма енергия, която подпомага неговото възстановяване и обновяване, така е и с кожата, косата и ноктите.

Те имат нужда от енергия, за да са здрави и красиви. Имат нужда от храна под формата на естествени минерали, витамини и микронутриенти.

Мерц Специал Дражета са хранителна добавка, специално създадена да осигури свежа кожа, блестяща коса и здрави нокти.

Не съдържа компоненти, които водят до увеличаване на телесното тегло. Всички съставки са прецизно селектирани, за да доставят необходимите вещества, в правилните пропорции, за да подпомагане на естествените биологични процеси в тялото.

Можете да спечелите опаковка Мерц Специал Дражета за един месец, ако отговорите правилно на въпроса от играта на Мерц и Edna.bg:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти