-
4/5. Тези храни променят свойствата си след приготвяне
Хляб
Установено е, че препеченият хляб има по-нисък гликемичен индекс. Този индекс има ефект върху нивото на кръвната захар, така че може да бъде по-добър вариант за диабетици.
Хлябът със закваска съдържа по-високи нива антиоксиданти и фолиева киселина, отколкото другите видове. Освен това има по-ниски нива на фитати, а това позволява на тялото да усвоява по-лесно хранителните вещества.
Тези храни променят свойствата си след приготвяне
10095
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Пътеводител на множествения оргазъм
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- Когато бяха само приятели: „Уилям не сваляше очи от нея”
- Страстен секс след 10 години брак - възможно ли е?
- 11 съвета за хармоничен живот от една 90-годишна жена
- От какво увисват гърдите и митовете, на които да не вярвате