-
5/5. Тези храни променят свойствата си след приготвяне
Сирене
Сиренето е отличен източник на протеин, но различните видове носят различни допълнителни ползи за здравето.
Например моцарелата е с по-ниско съдържание на натрий и калории, отколкото повечето други сирена. Съдържа бактерии, които действат като пробиотици, така че може да подобри здравето на червата и имунната ви система. В същото време, в синьото сирене има повече калций, отколкото в повечето други сирена, но то може да бъде твърде солено.
Тези храни променят свойствата си след приготвяне
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България