-
1/7. Спасете пресолените ястия с тези трикове
Как да направим храната по-малко солена
Ако сте сготвили храна, която е с течна консистенция, като супа, сос и яхния, най-лесният начин е да добавите малко вода. Добре е да я затоплите предварително, за да не промените температурата на ястието. Можете също да добавите нещо кисело като оцет, сок от лимон или лайм, както и консервирани, неосолени домати, защото тя също са киселинни.В други случаи заложете на малка доза подсладител като захар, мед или кленов сироп.
Спасете пресолените ястия с тези трикове
17896
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- 30 филма, които ТРЯБВА да гледаш задължително
- Суперхраната, витаминозна бомба за имунната система
- Най-полезните въглехидратни храни за отслабване
- Невена Коканова и Раде Маркович - една невъзможна любов
- Утре е Велики Четвъртък - ден за пречистване: какво не трябва да правим и какви са обичаите
- Ядеш и отслабваш - чудото на 90-дневната диета