-
1/7. Спасете пресолените ястия с тези трикове
Как да направим храната по-малко солена
Ако сте сготвили храна, която е с течна консистенция, като супа, сос и яхния, най-лесният начин е да добавите малко вода. Добре е да я затоплите предварително, за да не промените температурата на ястието. Можете също да добавите нещо кисело като оцет, сок от лимон или лайм, както и консервирани, неосолени домати, защото тя също са киселинни.В други случаи заложете на малка доза подсладител като захар, мед или кленов сироп.
Спасете пресолените ястия с тези трикове
Още от галерии
Роби Уилямс показа дъщеря си пред пълен стадион: Теди празнува в Хелзинки (СНИМКИ)
Актуално
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Дженифър Лопес за развода с Бен Афлек: Най-хубавото нещо, което ми се е случвало
От Холивуд
Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер
- Кой е красавецът, когото София Лорен прегръща на тази снимка?