-
2/7. Спасете пресолените ястия с тези трикове
Как да направим храната по-малко солена
Един от най-често срещаните начини за спасяване на прекалено солената храна е добавянето на картоф. Този трик работи добре за супи, яхнии и други подобни ястия. Просто добавете нарязан на кубчета суров картоф в съда, докато храната още се готви. Картофът ще абсорбира част от течността, включително допълнителната сол. Ако пък рецептата ви включва млечни продукти като сметана или мляко, добавете още от тях. Млечните продукти съдържат захар, която помага за неутрализиране на вкуса на солта. Така те създават нещо като бариера срещу солта в устата ви.
Спасете пресолените ястия с тези трикове
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

От един кошмар в друг: Сандра Бълок и бракът, който я спасява, но и ранява
Нещата от живота
Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Притча: защо най-силната любов е най-тиха?
- Любимите секс пози на мъжете