-
1/5. 5 най-чести грешки при готвенето на месо
Грешка 1: Прекалено много бързате
Важно е, когато започнем да готвим месо, то да бъде със стайна температура. Отделете време, ако ще използвате замразен продукт, той да достигне плавно до желаната температура. Също така е важно внимателно да избършете месото с хартиена кърпа, за да получите суха повърхност преди готвене. Ако ще мариновате месото, отделете достатъчно време и за този етап. Нужно е известно време, за да поеме вкусовете и да се увеличи ефекта от маринатата. 30 минути са минимум, но е за предпочитане по-дълго, ако имате възможност.
5 най-чести грешки при готвенето на месо
Още от галерии
Как да се предпазим в грипно време?! Практични съвети, които наистина работят
Полезно
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес честваме Деня на християнското семейство - Въведение Богородично!
- Днес празнуват хората с едни от най-красивите имена...
- Фотограф разкрива тайната за успешния брак на крал Чарлз и Камила, която е липсвала във връзката с Даяна
- Емоционалната изневяра брои ли се? Как Доли Партън едва не съсипва 50-годишен брак
- 11 храни, които ще ти помогнат при подуване на корема
- 4 тайни за слаба фигура на японките, които крадем
