-
5/5. 5 най-чести грешки при готвенето на месо
Грешка 5: Грешка при избора на техника на готвене
Коя техника на готвене е най-подходяща зависи от това от кое животно идва месото. За барбекю и скара се използват главно филета от крехкото месо от средата или гърба на животното. За супи и чорби - предно месо с по-здрава съединителна тъкан, което изисква по-дълго време за готвене. Печене в фурната е подходящо за по-големи парчета месо от задни части, а също и предно месо, което е добре да се готви на ниска температура и дълго време.
5 най-чести грешки при готвенето на месо
Още от галерии
Как да се предпазим в грипно време?! Практични съвети, които наистина работят
Полезно
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес честваме Деня на християнското семейство - Въведение Богородично!
- Днес празнуват хората с едни от най-красивите имена...
- Фотограф разкрива тайната за успешния брак на крал Чарлз и Камила, която е липсвала във връзката с Даяна
- Емоционалната изневяра брои ли се? Как Доли Партън едва не съсипва 50-годишен брак
- 11 храни, които ще ти помогнат при подуване на корема
- 4 тайни за слаба фигура на японките, които крадем
