Жените не го правят с лигльовци!

Наталия Кобилкина

Колкото и да порастваме, родителите винаги ще искат да се бъркат в живота ни. Но има момент, в който и мъжът, и жената трябва да „откраднат“ свободата си.

В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“ сексоложката Наталия Кобилкина обръща внимание на темата за независимостта и оформянето на индивидуални отношения с половинката.

Самостоятелността има висока цена и въпреки че за всеки човек е трудно да се откъсне от майчината ласка и бащиното огнище, важно е този момент да настъпи, по възможност по-рано.

Успехът идва с много работа и отдаденост. Брайън Трейси казва, че хора, които искат да живеят обикновен живот, работят 8 часа, а хората, които са успешни, работят минимум толкова. Ето защо и жените не искат да имат сексуални отношения с незрели и неамбициозни „мамини синчета“. Експертът по сексология обяснява, че мъже, които не могат да вземат самостоятелни решения, изглеждат слаби, несериозни и доста непривлекателни за дамите.

Успехът и провалът на човек зависи само и единствено от него. Кобилкина съветва - ако не ти харесва да правиш това, което родителите ти казват или то пречи на интимните ти отношения, извоювай свободата си. Как да го направиш, виж в новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти