Защо мъжете не си падат по добри момичета

g
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Добрите момичета отиват в рая, а лошите – където си поискат, с когото си поискат и правят неща, каквито си поискат. С това перифразиране и допълнение на култовия надпис, стоящ на задните стъкла на съмнителни автомобили през 90-те години в България, може категорично да обобщя, че мъжете си падат по лоши момичета.

Няма как да бъде по друг начин, защото добрите момичета са скучни. Кой харесва скучните жени? Първата ми асоциация, когато чуя, че някоя е добро момиче, е да си представя непривлекателна и лошо облечена жена, без чувство за хумор, обичаща да прави домашни консерви и бореща се за правата на животните.

Единствените, които биха харесали скучни жени, това са скучните мъже. Или отчаяните такива, които биха се хванали за всяка жена, каквато и да е, както удавник се хваща за сламка.

g
Снимка: Thinkstock

За разлика от скучните, лошите момичета са предизвикателни. Винаги привличат вниманието и никога не остават незабелязани. Забелязва се единствено липсата им, когато ги няма в компанията, по улиците, в заведенията и сред колегите.

Много харесвам лошите момичета. Те са палави, когато искат и с маниери, когато трябва.

Забелязали ли сте как на лошите момичета винаги всичко им е простено? Ако направят някоя грешка, то всички ги оправдават и снизходително обясняват поведението им с импулсивния им характер. Ако някое добро момиче допусне грешка, макар и минимална, околните са способни да я сринат със земята.

И всичко това, защото от добрите момичета се очаква да бъдат перфектни във всичко. Плюс това, лесно да правиш на голямата работа пред тези момичета, но я опитайте да дадете негативна оценка на някое лошо момиче.

Ще бъдете по-внимателни, нали?

Защото тези жени имат самочувствие и не позволяват така лековато някой да си играе с него. Ще ви го върне тъпкано без да очаквате от коя страна ви е дошло.

Ето защо лошите са достойни за уважение. Защото, за да уважаваш някого, той първо тябва да е показал, че уважава себе си.

g
Снимка: Thinkstock

Всички момичетата, без значение дали са лоши, или добри, обичат да се държат с тях като с по-малки и по-слаби, да бъдат обгрижваани и глезени.

Лошите не очакват подобно отношение по подразбиране.

Те знаят, че подобно поведение трябва да се извоюва от мъжкия пол. Знаят също, че не винаги е необходимо да бъдат слабите, глезените и неоправданите, защото те са достатъчно силни, че да може всеки мъж, дори и най-коравият, да се опре на тях при необходимост.

Лошите момичета държат постоянно да дават сигнали, че на тях може да се разчита.

И наистина другите разчитат на тях.

g
Снимка: Thinkstock

Нещо много важно – лошите момичета знаят как да водят интересен разговор. Това е може би една от най-големите разлики спрямо останалите, скучните жени. Повечето от тях се справят ужасно, когато разговарят.

Те не са наясно с големите световни събития например. Нямат интелектуални хобита и интереси. Повечето от мненията им не са наистина техни, а мнения, които са чули и присвоили като свои. Просто са изключително отегчителни. Лошите момичета обаче в това отношение са забележителни. И не само в това.

g
Снимка: Thinkstock

Лошите момичета взимат това, което искат, и нямат нужда от ничия помощ. Те са силни, самоуверени и независими.

Това са жените на бъдещето. Другите просто няма как да оцелеят.

Животът е твърде кратък и никой няма да ти прости загубеното време, което не си прекарал в компанията на лошите момичета.

g
Снимка: Thinkstock

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти