Защо Ива Екимова няма гадже

Защо Ива Екимова няма гадже
Снимка: netinfo

Скоро четох статията на Ива за Тиндър-а и за нейния опит с него. (припомнете си я и вие тук - бел. ред.)

Звъннах й, поговорихме си за нещата от живота. Много се радвам, че мога да се обадя на Ива, просто така и да си поговорим. Тя ми разказа още подробности за нейните преживявания. Те са си за между нас.

Дадох си сметка за повечето самотни жени и момичета, които си стоят такива.

Айде, да не казваме самотни, че е малко сдухваща оценка, но със сигурност сами.

Какъв им е проблемът? Тук не става дума за Ива. Не става дума само за Ива. Тя е просто събирателно.

Как да събереш събирателно като няма с кого да го събереш? Как?

За една връзка, дори за някаква проекто-връзка, са нужни двама. И тук лентата малко се понагъва.

Много жени създават усещането, че са скъпи, недостижими, елементарни, супер взискателни, потискащи и смазващи мъжа, кифли, курви или всичко накуп. И мъжът си казва – “А, мани. Тая, кой я знае, ква е, ама не е за мене.” И потъва в Тиндър-а, който създава усещането за изобилие и ако не е тая, ще е следващата.

Факт, че много момичета дават някакви странни, да не кажа противорчиви сигнали и се държат странно и с нищо не помагат да бъдат харесани. Но...

Каквато и да е жената, мъжът си остава мъж. И като такъв той е хубаво да има минимум първични качества като смелост и страст да се впуска в рискове. Дали ще е чувствителен, по-затворен, раним, тези първите качества просто вървят с мъжа.  Абе, като пишката, бе ! Първични полови белези - Смелост, риск, топки, пишка.

Един мъж просто трябва да може да се заявява. Да има смелостта да каже – “Аз те харесвам”. Да каже на Ива – “Ива, аз те харесвам!” Да направи първата крачка, а после да става каквото ще. Без значение дали Ива ще му се изсмее, или ще му каже "Бе, ти нормален ли си!?" Нека се разочарова, нека каже – “виж, пробвах, ама не съм за теб, или ти не си за мен”, ама да пробва. Не да ми се плаши и да ми се крие в сенките на Тиндър и да излиза само ако всичко е 1000 процента уредено и за него остава само да мигне със силните си мъжки мигли и да каже – Hello baby!

Ми, не става без усилия, брат. Не става и някой да ти постеле килимчето и да ти остави и един пакет презервативи на килимчето, щото ти не си имал работа да вземеш, то толкова много задачи...

Жените са такива, каквито са.

И не е техен проблем да се правят на нещо, което не са, само за да отговорят на твоите критерии.

На Ива всичко й е наред. Ама всичко.

И ако някой предварително й е писал диагноза, Ива ще се оправи, но писачът на предварителни диагнози ще си остане сам в Тиндър в търсене на нещо достъпно. Ама няма да го намери, защото достъпното, за да изглежда достъпно, явно е свръхсмотано и готово на всичко. И явно на всички.

Един мъж трябва да бъде мъж.

Ако иска нещо, най-напред трябва да го поиска.

Да застане зад избора си и да знае, че може да го има, но може и да го няма. Битката предлага два изхода. Да победиш или да загубиш. И за двете трябва минимум количество смелост. Наистина минимум, защото най-лошото е просто някой да ти каже – “Сори, пич, не става”. Или кво, ти си много раним и не можеш да понесеш едно “Сори, пич, не става”. Що, бе? Защото знаеш, че не става или защото знаеш, че не ставаш?

Един мъж трябва да бъде МЪЖ!

Пишете на Симеон Колев на edna@netinfo.bg.

Още от Симо Колев:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти