Тялото и умът ли водят до екстаза?

любов секс връзка
Снимка: iStock

Обещах ви продължение на предишната тема, защото един текст не ми стигна да обхвана цялата дълбочина на въпроса. Връщаме се отново на темата хикс. За женския оргазъм. Къде започва той - в тялото или в ума? На този въпрос ще се опитам да отговоря днес. В началото и аз си мислех, че всичко опира до умения и до физически фактори. Всъщност едва по-късно разбрах, че истинският секс е въпрос на интимност. На взаимно допълване. На докосване, което прелива от единия партньор в другия.

Именно това е интимността. Усещане за отдаване. Усещане за взаимност. Усещане за сливане. Усещане, че тялото ти вече не е твое, то принадлежи на мъжа, а неговото тяло принадлежи на теб в този момент. И не само тялото. Тялото е проводник, то е мост, по който душите минават, за да се срещнат по средата. Ако между телата няма съвместимост, душите не могат да се допълват. Затова и е толкова важно телата да говорят на един език. Ако езиците са два и те са коренно различни, става сложно, досущ като в живота.

секс връзка
Снимка: iStock

За да се улесни цялата тази игра на сетивата, мъжът трябва много добре да познава жената. Ерогенните зони не само на тялото ѝ, но и на душата ѝ. И обратното, разбира се. С тази разлика, че ние, мъжете, сме много по-лесни. При нас бутонът е само един, докато жената е цяла система и ако прекъсне една жичка – прекъсва цялото захранване. Няма ток. Загазил си.

За да не оставаш на тъмно, мой човек, ти, който вероятно ще бягаш от тия думи, но аз все пак ще ги напиша, не се задоволявай с твоите пет минути. Превърни петте минути в половин час, после половиния час в един. Не бъди доволен на малкото. То със сигурност не успява да задоволи партньорката ѝ. Влез в мисълта ѝ, обсеби я, разбери какво ѝ харесва, разбери какво я пали, разбери откъде идват пожарите в нея, не ги потушавай с тъпо поведение, остави ги да горят и да се разрастват, остави ги да я сгреят отвътре. Покажи ѝ, че си луд по нея, кажи ѝ го и ѝ го покажи, всеки ден, с малки жестове, с правилните думи. С усещане за най-нежното в нея. С приливи на галантност. Не бъди добър. Бъди по-добър. Всеки път все повече и повече. И ще я забележиш. И жена си, и промяната в нея. Разцъфването на розата никога не остава незабелязано.

двойка връзка любов секс
Снимка: iStock

Прочетете още от Росен Карамфилов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти