За женския оргазъм и мъжкото внимание

двойка любов секс страст
Снимка: iStock

Женският оргазъм е нещо много важно. Нещо, без което жената тихо, съвсем тихо, едва забележимо се разпада на съставните си части, нещо, което я прави жена, нещо, което я прави цяла, нещо, което я кара да чувства женствеността си с всяка една клетка, с всеки един капиляр. Нещо, което често бива омаловажавано от мъжете, които впоследствие губят жената до себе си, защото са пропуснали тази подробност, защото са си помислили, че това не е чак толкова важно.

Изразът, че сексът не бил най-важното обикновено се използва от хора, които нямат понятие от секс, хора, които рядко са имали късмета да изпитат истинско сексуално удоволствие, да изпитат нещо различно от обичайното, да изпитат върховна наслада от това, което им се случва в момента, в някакви си там минути. Казвам минути, защото някои господа съвсем не се стараят. Свеждат нещата до минути. Неща, които би трябвало да траят максимално дълго. Защото всяка жена има своята нужда. Защото всяка жена заслужава своя момент. Защото без този момент жената линее и това абсолютно не е пресилено, а е самата истина.

двойка любов секс страст
Снимка: iStock

Задоволената жена личи отдалеч. Светофарите сами светват в зелено за нея. Кавалери ѝ правят път, отварят ѝ вратата, когато слиза от задната седалка на автомобила, очите ѝ светят като свещи в мрака, очите ѝ излъчват онази неизразима топлина. Топлината на задоволената жена. Жената, която е получила своето. Тя просто го излъчва с цялото си същество. Тя сияе като луна в полунощ. Жената, която е получила първо вниманието на партньора си, а след това тялото му. Жената, която е оценена. Не за ден и за два.

Всичко тръгва от вниманието. И от липсата на внимание. И от жаждата за внимание. И от порива за внимание. Този порив е съвсем естествен. Той е като порива да пиеш вода. Сега ще кажете, че едното е жизненоважно, а пък другото не е, но веднага ще ви отвърна, че не сте прави.

двойка любов секс страст
Снимка: iStock

Вниманието е като водата за жената. Дори и да ви казва, че не е така. Дори и да отрича и да се прави, че може и без него. Лъже. Да знаете. Тя ще го търси, докато го намери. Ако не във вас, то в някой друг.

Успехът в секса не започва от леглото, а от вниманието. От мига, в който една жена се посвети на мъжа. Оттам насетне всичко зависи от него. Може би и от големината на неговото его. Всичко останало са празни приказки. Нямам време за празни приказки. Очаквайте следващата ми статия продължение по темата. Мога да напиша трактат за това. Вероятно и ще го направя.

двойка любов секс страст
Снимка: iStock

Прочетете още от Росен Карамфилов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти