Когато си замесена във връзка, в която някой в двойката изневерява...

Наталия Кобилкина

Случвало ви се е да имате обвързан сексуален партньор? Или вашият човек да има отношения с друга жена?

В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“, експертът по сексология – Наталия Кобилкина обръща внимание на темата за любовниците, за способността да задържиш човека до себе си и струва ли си да се бориш за него, ако всичко е изгубено.

След дълъг период от време, част от обвързаните жени и мъже често започват да се оглеждат за нови вълнения, които да разнообразят интимната им обстановка. Знаейки, че имат нещо сигурно в лицето на половинката си, те са наясно с параметрите на търсенето си и затова не претендирайки нищо към новия си обект, се появяват временно на любовния пазар, за да си осигурят кратка авантюра, която да внесе малко емоция в монотонното им ежедневие.

Този, който трябва да се замисли в тази ситуация, е партньорът, на когото изневеряват. Фактът, че половинката му търси нещо различно и е готова до някаква степен да разруши отношенията помежду им, означава, че не получава достатъчно от половинката си. В такъв момент зелената светлина трябва да светне и „пострадалият“ от изневярата трябва да осъзнае, че е необходимо да се постарае и да внесе повече сигурност в отношенията, за да съхрани максимално връзката.

Ако семейството има здрава връзка помежду си, няма сила, която да го разруши. Въпреки всичко понякога любовницата може да се окаже катализатор за прекратяването на отношения, които отдавна са приключили.

За да разберете кога си струва и кога не, да изживееш новата емоция, гледай в новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти