Аферата на Чанинг Тейтъм и Салма Хайек; Никълъс Кейдж отмъщава за семейството си и още (Плейлистът на Edna #23)

колаж Чанинг Тейтъм Салма Хайек Никалъс Кейдж
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Време е за ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

На онази улица

В седмицата преди Деня на благодарността нямаше изобилие от видео премиери отвъд океана, но Кийт Ърбън успя да сподели с почитателите си клипа към “Street Called Main”. Кадрите показват 55-годишната кънтри звезда да свири в билярд клуб, докато се се отдава на сладко-горчивите спомени от текста. Предстоящият албум на австралиеца, от който ще бъде част сингълът, трябва да излезе през 2023 г.

Femme fatale

От Дара Екимова по-рано тази година слушахме „Бягам“ (припомнете си тук), а сега певицата отново си партнира с Искрата за текста и музиката на новия си сингъл. „После ще му мислиш“ разказва история за любовен триъгълник, а видеото към песента е режисирано от самата изпълнителка. В клипа виждаме 20-годишната Дара по-фатална от всякога, а компания като „другата жена“ от сюжета ѝ прави актрисата Алена Вергова.

Готови за празниците

Скандалите около Рут Колева не ѝ попречиха да издаде своя планиран коледен сингъл. Кавърът на песента “This Christmas” (в оригинал на Дони Хатауей от 1970 г.) е второто заглавие, което тя разпространява, след като подписа със световната звукозаписна компания Warner Music. Безупречната празнична визия на 32-годишната певица от видеото е дело на топ стилиста Слав Атанасов, а режисьор на бляскавите кадри, в които участват и част от музикантите, работили по парчето, е Виктор Иванов.

КИНО

Стари навици

Когато през XIX век банда бегълци убият жена ти и заплашват дъщеря ти, време е да постъпиш „по стария начин“, както се казва и новият филм на Никълъс Кейдж. Това е първо участие в уестърн за 58-годишния актьор, който влиза в ролята на Колтън Бригс - бивш хладнокръвен наемник. Когато син на негова жертва му отмъщава, Бригс ще трябва да обедини сили с 12-годишната си дъщеря, за да оцелеят заедно в сблъсъка. “The Old Way” излиза през януари 2023 г., но получава само дигитално разпространение.

Краят на една ера

Поредицата „Професия: Стриптийзьор“ идва към края си с трето заглавие. Стивън Содърбърг отново режисира Чанинг Тейтъм като Майк Лейн, който работи като барман в Маями след провалена бизнес сделка, оставила го почти разорен. Там той започва връзка с богата дама, която му предлага помощ, за да постави нов спектакъл в Лондон. След оттеглянето на Тандиуе Нютън от проекта, в ролята ще гледаме Салма Хайек, а дали екранната двойка ще сложи подобаващ финал, ще разберем от 10 февруари 2023 г., когато филмът излиза по кината.

Нищо не може да ги спре

Комедията “80 For Brady” ни среща с квартет възрастни фенки на Том Брейди. Четирите най-добри приятелки решават да пътуват заедно и да гледат на живо любимеца си на Супер Боул (финала на първенството на Националната футболна лига на САЩ) в годината, когато той навършва 40 години. За да го срещнат преди да се е пенсионирал (което така и не се случва вече 5 години по-късно), дамите ще трябва да преодолеят всякакви препятствия, доказвайки, че мечти се сбъдват и когато си на 80+. Филмът, вдъхновен от истинска история и продуциран от самия Брейди, излиза през 2023 г., а в главните роли гледаме Лили Томлин, Джейн Фонда, Рита Морено и Сали Фийлд.

ОЩЕ

Алоха от Страната на кучетата

Джейсън Момоа ни напомня да гледаме в Netflix новия му филм “Slumberland” (или „Страната на дремките“ - повече за него си припомнете тук), но всички знаем защо си пускаме интервютата с кученца, запазена марка на Buzzfeed – не за да разберем нещо ново, а за да се радваме на сладки животни и да видим как реагират гостите. Въпросите обаче не са за пренебрегваме – докато за пореден път ни изумява с неочаквано добрите съчетания от гардероба си, актьорът споделя с кой колега от „Игра на тронове“ би заснел романтична комедия и какъв съвет би дал на хората, които искат да живеят с повече грижа за планетата.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти