Незабравимите модни моменти на Даяна в новия сезон на „Короната“ и още (Плейлистът на Edna #21)

принцеса Даяна Елизабет Дебики Плейлистът на Edna
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Време е за ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Да живееш за момента

Докато Пинк подготвя следващия си, девети подред студиен албум, слушаме енергичния ѝ нов сингъл. “Never Gonna Not Dance Again” е приповдигнато парче за моментите, в които не ни остава друго, освен да запазим позитивна нагласа, и обещанието да се наслаждаваме на всеки миг. В клипа 43-годишната поп рок дива пазарува на ролери преди да превърне супермаркета в нощен клуб.

На един океан разстояние

След като по-рано тази година отбеляза дуети с Machine Gun Kelly и Blackbear, Аврил Лавин издаде и новия си сингъл “I’m A Mess”, в който си партнира с Yungblud. В поп пънк парчето 38-годишната изпълнителка остава вярна на стила си, докато пее за отсъствието на любим човек. Песента е поредната колаборация, включена в делукс версията на седмия албум на канадската изпълнителка – “Love Sux”, който беше издаден в края на февруари.

Нежната сила на рапа

Крис Макаров и Юлиан Славчев, познати в тандем повече като Молец, през последната една година се превърнаха в музикална сензация у нас с лиричния си трап-поп-хип-хоп. В новия им сингъл „Силна“ се включва Мила Роберт, за да възпеят заедно онези моменти, в които няма нужда от думи, а силата отстъпва място на притихването. Историята е пренесена на екран с майсторски заснетото видео с режисьор Крис Захариев, което ни връща назад във времето.

Пандора ни зове

Остава малко повече от месец докато разберем какво се случило с героите от планетата Пандора през цялото това време. „Аватар 2: Природата на водата“ излиза по кината на 16 декември, а тези дни вече гледаме втори официален трейлър на филма. Освен удивителна визия и нов сблъсък на хоризонта, продължението на феномена, дело на Джеймс Камерън, обещава и нови образи като децата на Нейтири и Джейк, както и изпълнения от Кейт Уинслет и Сигърни Уийвър.

Дует за милиони

Минисериалът на Showtime „Джордж и Тами“ проследява историята на кънтри изпълнителите Тами Уайнет и Джордж Джоунс, които от партньори на сцената стават и такива в личния си живот. Бракът им, трети поред и за двамата, приключва на шестата си година заради зависимостта на Джоунс към алкохола. Освен дъщеря, по време на връзката им се раждат и техните най-големи хитове, превърнали се в кънтри класики. Тях ще чуем с гласовете на Джесика Частейн и Майкъл Шанън, които влизат в главните роли. Шестте епизода започват излъчване от 4 декември.

Обратно в приказката

От 18 ноември най-после ще можем да гледаме продължението на „Омагьосана“ – “Disenchanted” (което би трябвало да се превежда като „Размагьосана“, но едва ли филмът ще получи българско заглавие, предвид че го гледаме в Disney +). Повече от десет години след събитията в първата част героите на Ейми Адамс и Патрик Демпси – Жизел и Робърт, се преместват в покрайнините на града заедно с детето си. В Монровил обаче ги очаква злодеят Малвина Монро (Мая Рудолф), а Жизел ще трябва да потърси помощ от магическата си родна Андалазия, за да запази мечтата за вечно семейно щастие.

ОЩЕ

В гардероба на принцеса Даяна

Пети сезон на сериала „Короната“ излиза в Netflix на 9 ноември, а като принцеса Даяна този път ще видим Елизабет Дебики. За да се превъплъти в кралската особа, 32-годишната актриса пресъздава и едни от най-емблематичните модни моменти на принцесата на Уелс от 90-те, сред които легендарната Рокля на отмъщението. За тях разказва и звездата пред Vogue Великобритания, отправяйки поглед и към по-ранни знакови появи на Даяна Спенсър.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти