Какво вещаят звездите за 2015-а

Какво вещаят звездите за 2015-а
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Със сигурност дори и да не вярвате в предсказанията на звездите, знаете коя зодия сте и от време на време си проверявате хороскопа :)

 

Едва ли има някой, който да не иска да разбере какво го очаква през новата 2015-а година.

Е, чакането приключи! Астрологът на Edna.bg Дона Петкова разчете знаците на звездите и изготви специален годишен хороскоп за всеки знак от зодиака.

Овенът ще се радва на динамика, която ще играе определяща роля през цялата 2015 година в професионално, в лично и в материално отношение. Ще успеете да постигнете цели, които беше невъзможно да реализирате през изминалите 2013 и 2014 г. Погрижете се да сбъднете мечтите си, като на първо време вярвайте повече в собствения си потенциал. Разположението на планетите ще бъде благоприятно за вас, но трябва да съумеете да грабнете шанса, когато той ви се предоставя. Прочетете целия си хороскоп за 2015-а ТУК!

За Телците 2015 ще бъде относително трудна година в професионално, в материално и в лично отношение. След изключително успешната и наситена на положителни събития 2014-а, тази година ще ви подложи на сериозни изпитания в професионалната сфера и в отношенията ви с хората от близкото ви обкръжение. От изключителна важност е, когато се изправяте пред трудности в делови, личен или материален план, да не се поддавате на негативна си нагласа по отношение на бъдещето и на песимистични мисли.  Вижте повече ТУК!

Близнаците да се готвят за една истински вълнуваща година! Успехът и напредъкът в професионален, в материален и в личен план ще бъдат налице след изпълнените с предизвикателства години 2012, 2013, дори и 2014. В кариерата ви ще се наблюдава цялостен растеж с възможност за развитие в перспектива. Признанието за вас ще дойде неусетно, но в точния момент.  Копнеещите за рожба представители от знака ще бъдат застигнати от благата вест много преди края на календарната 2015 година. Научете още ТУК!

За Раците 2015 е обещаваща година! Заложете на усиления труд и използвайте възможността да внесете повече стабилност в живота си. Късметът и сполуката ще ви съпътстват, но няма да избегнете необходимостта да преодолеете редица предизвикателства. Стремете се да не изпадате на моменти в негативизъм, защото той ще има отрицателно въздействие върху работата, личния ви живот и отношенията ви с приятели и колеги.  Вижте повече от предсказанията на звездите ТУК!

При Лъвовете 2015 ще бъде белязана с предизвикателства и пътувания. Изградете си правилна нагласа към кариерата, защото ангажиментите ви от делови характер чувствително ще се увеличат и ще намалят времето, което ще прекарвате със семейството, приятелите и интимната си половинка. Наслаждавайте се на всеки миг щастие, даден ви от съдбата. Превърнете усмивката и позитивната си нагласа в част от ежедневието си! Вижте повече ТУК!

Девите през 2015-а ще имат възможността да постигнат всичко онова, за което са копнеели дълго време. Съобразителността ви и готовността да проявите гъвкавост съобразно обстоятелствата, от които сте заобиколени, ще ви помогне да се справите на сто процента с отправените ви от съдбата предизвикателства. Финансовото ви положение през 2015 ще бъде стабилно, като през цялата година ще се редуват периоди на изобилие и на лишения.  Вижте още от хороскопа си ТУК!

Везните през 2015-а е важно да се стремят към постигането на стабилност, дори и това да е свързано с с потребността да се направят някои компромиси. 2015 ще бъде година на разширяване на бизнеса, висока активност и пълноценна работа, която ще доведе до цялостното ви израстване в професионално отношение. Използвайте идеите си като добра основа за развитието на инициативите, по които работихте дълго през изминалата 2014 г. Научете повече ТУК!

За Скорпион 2015 ще бъде отлична година в професионалната сфера. Ще намирате удачни начини да израстнете и да прогресирате, да си гарантирате траен успех в кариерата далеч извън рамките на годината. Увеличените разходи и загубите през изминалите 2013 и 2014 ще ви донесат полезен опит, който ще ви помогне да постигнете финансово удовлетворение през настоящата година. Пазете се единствено от скрити неприятели, бягайте от негативните нагласи и от желанието да налагате личното си мнение! Какво още казват звездите – ТУК!

При Стрелците 2015-а ще бъде отлична. Новата календарна година ще ви донесе множество позитиви в професионално, в материално и в лично отношение, особено ако през 2014 нещо не ви е достигало в някое от тези направления. Невъзможното с лекота ще превръщате в реалност, особено ако знаете какви крайни цели се стремите да постигнете. Пълен хороскоп ТУК!

За Козирог 2015 бъде обещаваща година в професионално, в материално и в лично отношение. Ще постигнете значителни успехи в деловата сфера, където е задължително да следвате предварителен план на действие, защото това ще ви помага да реализирате целите си. Усилията от изминалите 2013 и 2014 ще дадат отлични крайни резултати през настъпващата година. Несемейните представители от знака ще получат отлични шансове за трайно обвързване в рамките на календарната година. Какво още – ТУК!

При Водолейте 2015-а ще бъде наситена с изненади и предизвикателства. Постарайте се правилно да се възползвате от предоставените ви от съдбата възможности. Не се колебайте, когато от вас се изисква да действате решително. Социалната активност ще ви помогне да създадете полезни контакти, част от които ще изиграят важна роля в живота ви в бъдеще. Давайте безусловно обич и ще получите същото в замяна. Пълен хороскоп вижте ТУК!

За Риби 2015 година ще бъде многообещаваща за вас в професионално, в материално и в лично отношение. Ще постигате мечтите си с лекота, защото звездите изцяло ще ви подкрепят. Погрижете се да изпълнявате делата си поетапно и без излишно бързане, тъй като ще се наложи да сте достатъчно концентрирани върху детайлите. Подгответе се, че може да се случи неочакваното – така в края на календарната година ще се насладите на постигнатите отлични резултати. Какво още вещаят звездите за вас вижте ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти