Как да запазим слабата си фигура

Как да запазим слабата си фигура
Снимка: netinfo

Повечето пъти е лесно да отслабнем, но е много трудно да задържим постигнатите резултати. Ето няколко съвета как да успеете да се справите с този проблем.

Много изтъркано, но все пак ефективно е да си сложите стара снимка, на която никак не се харесвате, на хладилника или на шкафа със сладкото. Така всеки път като посягате да хапнете нещичко и си мислите "Е, какво толкова, нищо няма да ми стане от едно парче", ще виждате какви сте били преди и ще си спомните веднага защо сте се подложили на диета и защо е важно да задържите резултатите.

Друг начин е да си направите списък с всичко, което харесвате в новото си тяло, как и защо то ви кара да се чувствате уверени и щастливи. Поглеждайте редовно този списък и си напомняйте защо не трябва да хвърляте на вятъра целия упорит труд по отслабването и влизането във форма. Правилната мотивация е най-важна.

Опитайте нови здравословни рецепти. Така ще разнообразите менюто си, ще си намерите нови любими гозби и ще изпитвате по-малко нужда да се връщате към старите си хранителни навици.

Превърнете спорта свое хоби. Намерете какво ви харесва и го правите с удоволствие - фитнес, упражнения вкъщи, пилатес, танци - народни или латино, джогинг в парка, няма значение какво ще е, важното е да го практикувате редовно, за да поддържате мечтаната фигура, да сте усмихнати и с добър тонус.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти