Защо всички говорят за голия гръб на принцеса Юджини и нейния белег?

принцеса юджини
Снимка: Getty/Gulliver

Официално е! Принцеса Юджини се омъжи за Джак Бруксбанк на церемония в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския дворец. Както вече писахме, на сватбата присъстваха множество знатни гости, а булката изглеждаше страхотно.

Но не закъсняха и любопитните коментари след втората голяма кралска сватба за годината.

Разбира се, всички погледи бяха вперени в роклята, която бе избрала Юджини. Тя е дело на британските дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос, чиято марка е известна със своя иновативен дизайн, обръщащ особено внимание на женствените силуети.

принцеса юджини
Снимка: Getty/Gulliver

Стана ясно, че принцесата активно се е включила в дизайна на булчинската си рокля, а моделиерите внимателно проучили архивите на кралските сватби през годините.

Сватбената рокля е била ушита пласт по пласт, като се започне от корсета и подплатата.

В сватбената рокля са вплетени символи, близки до сърцето на принцеса Юджини, като шотландския рицарски орден, свидетелстващ за привързаността ѝ към кралското имение в Барморал, ирландската детелина, напомняща за ирландските корени на принцесата по майчина линия и бръшляна, символизиращ дома на двойката.


 
Тоалетът е с деколте, което обхваща раменете и се спуска по гърба, преливайки в шлейфа. Това е било специално изискване на принцесата, претърпяла операция от сколиоза на 12-годишна възраст. Тя е пожелала белегът ѝ да се вижда, тъй като тази операция е променила живота ѝ към по-добро.

На сватбата принцесата бе поканила и лекарите, които са извършили операцията преди години. В гръбнака на принцесата има поставени 8 броя метални пластини.

28-годишната Юджини сподели преди време в интервю, че не иска да крие белега си, а да го показва с гордост, защото това я прави специална и показва през какви трудности е преминала.

Сколиозата, или по-точно сколиозната болест, е заболяване, което се характеризира с определен комплекс от симптоми. Основен сред тях е латералното (странично) изкривяване на гръбначния стълб. Често то само по себе си се нарича сколиоза.

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти