Кралска сватба! Успяха ли Кейт Мидълтън и Меган Маркъл да засенчат булката?

Кралска сватба! Успяха ли Кейт Мидълтън и Меган Маркъл да засенчат булката?
Снимка: netinfo

Тази година е изпълнена с важни събития за любимото ни кралско семейство, след сватбата на Меган и принц Хари през май, сега идва ред и на братовчедката на принцовете да се омъжи.

Принцеса Юджини ще мине под венчилото на пищна церемония след броени минути, а в църквата вече се стичат знаменитости и кралски особи.

Най-чаканите, разбира се, се оказаха принцовете Хари и Уилям и техните съпруги - Кейт и Меган, които винаги привличат погледите със своето присъствие. Двете херцогини са се спрели на два много различни цвята за своите тоалети.

Вижте как изглеждаха в галерията ни ТУК >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

William and Catherine

A post shared by Duchesses of Kensington Palace (@duchessesofkensington) on

Кейт сияеше в рокля Alexander McQueen с цвят фуксия и шапка в същия тон, а Меган бе заложила на по-ненатрапчив тъмносин тоалет на Givenchy. Стана ясно, че и двете дами не желаят да отвлекат вниманието от булката в най-важния ѝ ден.

Вижте как изглеждаха в галерията ни ТУК >>>

На сватбата пристигна още бременната в 9-ти месец Пипа Мидълтън, която бе заложила на красива зелена рокля, която подчертаваше бременното й коремче. 

Веднага след тях пристигнаха и кралица Елизабет и принц Филип. Кралицата бе избрала светло син тоалет за сватбата на своята внучка, а двамата с принц Филип изглеждаха в чудесно настроение на духа.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти