Защо Марк Уолбърг се появи на интервю с кръст на челото?

В края на миналата седмица се оказа, че Марк Уолбърг е фен на един от най-популярните и успели българи в света.

В петък актьорът използва профила си в Instagram, за да поздрави Григор Димитров за представянето му на турнира по тенис в Ротердам.

Няколко дни по-късно популярният актьор използва друга своя изява, за да изпрати важно според него послание към всички. Той публично демонстрира връзката си с религията по време на участие в шоуто „Today“. При това по доста необичаен, но категоричен начин.

Актьорът се появи с нарисуван кръст на челото.

Марк Уолбърг
Снимка: кадри vbox7

51-годишният Марк изигра ролята на боксьор, станал впоследствие свещеник, в биографичната драма от 2022 г. „Отец Стю“. Затова заяви, че иска да сподели своята вяра с феновете. По време на телевизионното интервю той имаше нарисуван пепеляв кръст точно над очите си, което е католически символ на смирение и състрадание.

Пред водещата на шоуто той обясни: „Става въпрос за баланс. Не искам да го натрапвам на никого, но не се отричам от вярата си. Това е още по-голям грях.“

„Знаете ли, това не е популярно в моята индустрия, но не мога да отрека вярата си. За мен е важно да споделя това с хората. (...) Но аз имам приятели от всички сфери на живота и различни видове вероизповедания и религии, така че е важно да уважаваме и почитаме и тях“, обяснява още той.

Марк обясни още, че вярата му означава „всичко“ за него и му е предоставила толкова много възможности в живота. Днес той се радва на успешна кариера и прекрасно семейство, като е баща на четири деца.

Той също така сподели колко важна е била „дисциплината“, която му дава религията. И точно това е тайната на успеха в кариерата му.

Марк Уолбърг
Снимка: Getty
  Марк със съпругата си Риа Дърам и трите им деца Ела, Брендан и Майкъл през 2014 г.

„След като започнах да се занимавам с филми и преминах в киното от музиката, осъзнах, че имам нужда от много дисциплина в живота си и тази дисциплина ми осигури толкова много други неща“, добави той. „Бях толкова много възнаграден за това и искам да го споделя с хората. Независимо дали става въпрос за пост, повече работа или просто прекарване на повече време с Бог, чрез молитва или размисъл. Тези неща са важни."

Марк признава още, че не задължава своите деца да ходят на църква, но пък им дава своя личен пример.

Марк Уолбърг
Снимка: Getty
 Марк със съпругата си Риа Дърам и сина им Майкъл през 2023 г.

Известно е, че Марк Уолбърг започва музикалната си кариера в ранна възраст, присъединявайки се към групата New Kids On The Block с брат си Дони Уолбърг. След това има солова кариера, преди да направи завой към големия екран, като филмовият му дебют е роля в „The Substitute“ през 1993 г.

Следват хитови ленти като „Италианска афера“, „Трансформърс“, „Баща в излишък“, „Кръв и пот“ и „От другата страна“, за който получи номинация за Оскар за най-добър актьор в поддържаща роля.

В скорошен разговор с Entertainment Tonight за популяризиране на „Отец Стю“ той обясни, че иска да се фокусира повече върху проекти, които могат да „помагат“ на другите, и да се концентрира върху „смислената“ работа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти