Защо целият свят се подигра на официалния портрет на Мелания Тръмп?

Защо целият свят се подигра на официалния портрет на Мелания Тръмп?
Снимка: netinfo

Белият дом разпространи първия официален портрет на Мелания Тръмп като първа дама. Едва ли ще ви учудим, ако кажем, че целият интернет избухна с иронични забележки, насочени към съпругата на Тръмп.

Въпреки бляскавата си визия и това, че се облича добре, Мелания продължава да буди антипатия не само у американците. Също като своя съпруг, срещу който са насочени множество критики, особено от страна на известните личности.

Горещи подробности за интимния живот на Мелания и Доналд Тръмп

Но какъв точно се оказа проблемът с кадъра, разпространен в понеделник?

Първо, Мелания отнесе остра критика за това, че лицето й е обработено с фотошоп. И няма как да не се съгласим с това. На снимката физиономията на мисис Тръмп е като на пластмасова кукла, като всички бръчици и пори са изгладени и по кожата не е оставено нито едно доказателство, че пред камерата е стояло живо човешко същество.

Другият детайл, който разгневи потребителите в социалните мрежи, бе огромният диамантен пръстен на лявата ръка на Мелания.

Всъщност, това е годежният пръстен, с който Тръмп й предлага брак през 2004-та.

Мелания не може да понася Доналд Тръмп!

Бижуто с 13-каратов камък струва 1.5 милиона долара. Една популярна версия обаче гласи, че милиардерът се сдобил с него на половин цена, в замяна на реклама в тогавашното му риалити шоу за стажанти.

Така или иначе, изборът на Мелания да покаже камъка на първия си портрет като първа дама бе определен като твърде недискретен. Форумци къде нашега, къде сериозно я посъветваха да продаде пръстена и да спаси хиляди гладуващи хора с парите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти