"Не съм принцесата, която си представяте": вижте прелестната пораснала внучка на цар Симеон II

r
Снимка: Instagram

Тя има благородническа кръв, въпреки че не обича да мисли за себе си по този начин. Княгиня Мафалда, най-голямата дъщеря на княз Кирил и внучка на Симеон Втори, определено не е типичната кралска особа. Тя не владее добре родния си испански език. Това споделя самата тя в интервю пред испанското списание Mujerhoy, чиято октомврийка корица краси.

Мафалда Сакскобургготска е родена в Лондон през 1994 г. и израства там, където баща ѝ развива повече от успешно кариера на банкер. Това е причината да говори много по-свободно на английски, отколкото на майчиния си испански език.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ona Mafalda (@onamafalda)

Майка ѝ Росарио Надал, с произход от Палма де Майорка, е една от най-красивите и известни манекенки през 90-те и е позната като музата на Валентино.

Днес дъщеря ѝ Мафалда, която е единственото ѝ дете, прилича поразително много на нея и блести на фотосесия за списанието, окичена с бижута на „Картие“. Те са толкова скъпи, че се наложило през цялото време да е охранявана от двама бодигардове.

Мафалда пристига от космополитния Ню Йорк, където живее дълго време, в Мадрид, чувствайки се като абсолютна чужденка. „Аз съм най-истинската чужда туристка, една „гири“, споделя наследничката на царската фамилия.

Дълго време се притеснявала да говори на испански, защото звучало смешно. После разбрала, че предразсъдъците нямат значение и се отпуснала.

Нейната страст в живота е пеенето. Занимава се с алтернативна музика, основно на английски. Постепенно обаче започва да създава и лирични балади на испански език.

От Instagram профила ѝ оставаме с впечатлението, че тепърва започва да набира популярност в музикалните среди. Сега има планирани два концерта в испанската столица през октомври.

„Мадрид припозна моята музика. Дойдох за три месеца, а останах две години“, разказва тя.

А дали 29-годишната певица и кралска наследница мисли за деца? Все още не. „В момента единственото ми дете е музиката“, споделя Мафалда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ona Mafalda (@onamafalda)

Въпреки че произхожда от известна кралска фамилия най-голямата дъщеря на принц Кирил не обича да я наричат нито манекенка, нито принцеса, нито знаменитост. Макар по принуда от дете да е в центъра на светските хроники, тя днес спокойно си хапва хамбургери от улични автомати, а преди концерт обича да опитва желирани бонбони. 

„Аз съм най-малко принцесата, която може да си представите“, казва тя.

Не крие, че едно писмо през май я разплаква. След концерт на Олимпийския стадион в Барселона тя получава картичка от Крис Мартин и бандата му Coldplay, в която те ѝ благодарят, че е съгласна да свири с тях и я поздравяват за изнесения предишната вечер концерт. Сега писмото е поставено в рамка на стената в гостната ѝ.

Вижте в галерията Мафалда и нейното семейство:

Звездните моменти на прелестната княгиня Мафалда и нейното семейство

Вижте също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти