Честито! Прекрасни новини за внучката на Симеон Сакскобургготски

Внучката на Симеон Сакскобургготски – Мафалда, се готви за сватба, научихме от Vesti.bg

27-годишната Мафалда е най-голямата от 11-те внуци на Симеон Сакскобургготски, който през юни ще навърши 85 години, и първата от тях, която ще мине под венчилото. 

Според ексклузивна публикация в испанското списание "Ола" Мафалда ще се омъжи за дългогодишния си спътник Марк Абуслейман през май. Избраникът ѝ е британски финансист от ливански произход, с когото според списанието изпълнителката има връзка от осем години.

Изборът на за място на сватбата изглежда съвсем естествен за Мафалда. Родителите ѝ, които са разделени, имат особена история с Балеарските острови. Майка ѝ Росарио Надал е родом от Майорка. Баща ѝ Кирил Сакскобургготски има къща във вътрешността на острова. През последните години той се мести там с партньорката си, британската бизнесдама Катрин Бътлър. Мафалда идва всяко лято, за да прекара ваканцията си на острова.

Мафалда – красивата внучка на Симеон Сакскобургготски

Влюбената двойка се запознава в Лондон, а след това заминава за Бостън, където и двамата продължават университетското си обучение – внучката на Симеон Сакскобурготски е записана в престижния музикален колеж "Бъркли", а Марк учи компютърно инженерство в Харвард.

След като прекарва известно време в Лондон и САЩ, тя се установява в Мадрид, а той работи в областта на финансите и същевременно продължава обучението си в Харвард.

Екипът на Edna.bg пожелава любов, безкрайно щастие и споделеност на младото семейство!

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти