Прекрасните дъщери на Мат Деймън покориха червения килим на премиерата на „Опенхаймер“

Мат Деймън рядко се появява с голямото си семейство на официални събития, но през последните две години неговите пораснали деца плениха всички, докато подкрепяха татко си на неговите филмови премиери.

Актьорът е баща на четири момичета, а три от тях се присъединиха към него по време на световната премиера на новия му филм „Опенхаймер“ в Париж, Франция във вторник.

мат деймън
Снимка: Getty

На снимката Мат сияе до порасналите си дъщери Стела (вляво), която е на 12 и носеше черна мини-рокля, и 14-годишната Джия (вдясно), която бе заложила на елегантна дълга бяла рокля.

Към тях се присъединиха и най-голямата от сестрите – 24-годишната Алексия, съпругата на Деймън Лусиана Баросо и техни приятелки (на снимката).

Пътищата на Мат Деймън и красивата Лусиана се пресичат, докато тя работи като барман в Маями Бийч, а той снима комедията „Лепнат за теб“. Когато се срещат, Лусиана вече е майка на 4-годишната Алексия (на снимката).

мат деймън
Снимка: Getty

„Скочих в дълбокото с Луси. Искам да кажа, че Алексия вече беше на 4. Бях допълнителен татко“, така Мат си спомня момента, когато става втори баща на Алексия, след като се жени за Лусиана през 2005 г.

След сватбата Мат и Лусиана стават родители на още три дъщери: Изабела, на 16, Джия, на 14, и Стела, на 12.

Джия, Стела и Изабела подкрепиха баща си и на премиерата на последния му филм с Бен Афлек „Въздушния“ миналата година.

мат деймън
Снимка: Getty

За бащинството Мат е категоричен: „Промяната е голяма, но не мога да си представя животът ми да не се бе развил така. Не мога да си представя какъв би бил той сега и дори не искам да си го представям."

„Опенхаймер“ е най-новият проект на режисьора Кристофър Нолан („Престиж“, трилогията „Черният рицар“, „Генезис“).

Филмът разказва историята на американския учен Дж. Робърт Опенхаймер и неговата роля в разработването на атомната бомба.

мат деймън
Снимка: Getty

В главната роля предстои да видим ирландският актьор Килиън Мърфи, а към звездния каст, освен Мат Деймън, се присъединиха още Емили Блънт, Робърт Дауни Джуниър, Джош Хартнет, Флорънс Пю, Кенет Брана, Рами Малек и Гари Олдман.

Голяма част от звездите се събраха и за официалната премиера на филма на площад Трафалгар в Лондон вчера.

мат деймън
Снимка: Getty

И докато киноманите очакват да видят зрелищната лента на Нолан, в интернет се появиха много шеги заради факта, че световната премиера на „Опенхаймер“ по кината съвпадна с тази на друг дългоочакван прокет – „Барби“ с Марго Роби. В България двете ленти ще се завъртят в два последователни дни – на 20 и 21 юли.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти