„Жена ми е моята сродна душа“ - Мат Деймън споделя как е открил любовта и семейството си в едно сърце

мат луси
Снимка: Getty

Както във всичко на света, има моменти, в които трябва да балансираме между работата и семейния живот. За известните личности това може да е малко по-трудно, защото те имат много натоварен график и им е трудно да се свържат с някой, който има нормален живот.

От друга страна, Мат Деймън дава приоритет на чувствата си, като се влюбва в Лусиана Барозу и става част от нейното семейство, успявайки да намери баланс между работата си и времето, което споделя със съпругата и дъщерите си.

Ето как Мат Деймън се е запознал с настоящата си съпруга, какви впечатления е имал, когато е научил за важната ѝ работа, и на какво най-много се възхищава в семейството си.

Мат Деймън се запознава с Лусиана Барозу в Маями, като по това време тя работи като сервитьорка и сама отглежда 4-годишната си дъщеря Алексия. Деймън снима филм и след като раздал автографи и се погрижил за феновете, се приближил до Барозу и двамата започнали да разговарят.

По собствените ѝ думи Барозу си спомня

"Определено имахме близост веднага. Беше толкова лесно да си говорим, че се чувствахме напълно комфортно. Когато срещнеш някого, с когото имаш връзка, това си личи. И всичко останало, това, че той е филмова звезда, не беше фактор. За мен това беше просто Мат."

мат луси
Снимка: Getty

Когато по-късно той я кани на среща, тя му казва, че трябва да гледа 4-годишната си дъщеря Алексия. За изненада на младата жена актьорът изразил възхищението си, като ѝ казал: "Харесва ми, че си майка и това е твой приоритет", като по този начин ѝ показал, че това няма да е пречка за започване на връзка. След като се женят, двамата имат още 3 дъщери, които възпитават да бъдат силни и състрадателни.

Въпреки че сключват брак през 2005 г., двамата решават да подновят обетите си няколко години по-късно. Деймън заяви в интервю, че са искали да направят голямо тържество, в което да участва цялото им семейство. Освен това той имал възможност да попита брат си (който вече бил женен от 20 години) каква е тайната на добрия брак, на което той просто отговорил: "Имах голям късмет".

Тъй като не се жени за актриса или друга знаменитост, Деймън смята, че може да живее спокойно, без да излага семейството си на показ пред медиите. Той също така твърди, че срещите със съпругата му обикновено са спорадични, но винаги гледат да прекарат поне една вечер заедно, след като приберат дъщерите си от училище.

мат луси
Снимка: Getty

"Имаме правило за 2 седмици - каза веднъж Деймън, - не излизам за повече от 2 седмици. Мисля, че трябва да си с човека, когото обичаш, колкото се може повече. Съпругата ми е моята сродна душа. Не обичам да се разделям с нея."

Що се отнася до дъщерите му, Деймън казва, че никога не е очаквал да бъде заобиколен от жени и че всеки ден е ново преживяване: "Научавам толкова много неща, не на последно място колко по-умни са момичетата. Живеех с предположението, че ние, момчетата, имаме шанс, но разбрах, когато бях напълно увит около пръста на двегодишната си дъщеря и тя го знаеше. Ако те могат да ни направят това на 2 години, когато пораснат напълно, ние наистина нямаме шанс".

Деймън сравнява усещането за родителство с това да бъдеш Гринч, но в добрия смисъл на думата

"Когато сърцето му порасне с пет размера, това е усещането [да станеш баща]. Сякаш всичко се разшири по начин, който не знаех, че е възможен. И беше мигновено."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by winterstone (@winterstone)

Любовта му към дъщерите му е толкова силна, че той дори татуира имената им на ръката си, разпределяйки ги според реда им на раждане: Алексия, Изабела, Джия и Стела. Преди това той си е татуирал името "Луси" в чест на съпругата си Лусиана Барозу, с която е решил да сподели живота си.

Мат Деймън оценява личността на съпругата си до такава степен, че се жени за нея и отглежда дъщерята, която тя има от предишен брак, като своя. Семейството е силно сплотено и Мат и Луси се стремят да им възпитат ценности у тях, които те ще носят със себе си през целия си живот.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти