Този известен синеок красавец е най-секси мъж на планетата за 2022

Сигурно сте го виждали неведнъж на големия екран през последните десетина години. Камерата го обича, както и многобройните му фенове (поради очевидни причини, немалка част от тях са жени). Той се казва Крис Евънс и е обявен за най-сексапилния мъж на планетата за 2022 г. от списание People.

Евънс приема тази бляскава титла с голяма доза скромност и неловко притеснение. Явно не възприема себе си по този начин, защото още си спомня малкия Крис в училище, който изобщо не си е представял, че някой ден ще бъде наричан “най-сексапилен мъж”.

“Сигурно това е пътят към масата на готините деца, на която не присъствах,” казва Евънс шеговито пред People. 

 

 

Актьорът е убеден, че ще отнесе много подигравки и закачки от приятелите си за определението “най-секси мъж на планетата”, но е сигурен, че един човек ще бъде най-щастлив от цялата тази ситуация. “Мама много ще се радва. Тя се радва на всичко, което правя, но това е нещо, с което наистина може да се хвали,” казва Евънс. 

Крис Евънс е най-известен с ролята си на алтруистичния и жертвоготовен супергерой Капитан Америка във франчайза на Marvel “Отмъстителите”, но е не по-малко популярен в социалните мрежи, където се изявява като отдаден и щастлив собственик на кучето си Доджър.

Ако трябва да изобразим кариерата на актьора през последното десетилетие, то една линия, която върви само нагоре, ще бъде най-точното изображение. Само през 2022 той участва в “Баз Светлинна година” на Pixar, “Сивият човек” на Netflix и засне три нови филма, включително Ghosted за стрийминг платформата AppleTV+, който ще излезе през 2023 г.

Евънс, на 41, надали ще мисли дълго за това, че е най-сексапилния мъж на планетата. Той се опитва да даде приоритет на здравословния баланс между професионалния и личния живот и да прекарва възможно най-много време у дома и със семейството си в Бостън. “Твърде съм стар, за да помествам живота си в един куфар за шест месеца и сега се установих в по-хубава фаза, в която просто съм щастлив, че съм си у дома,” признава актьорът.

Евънс се намира в период, в който за замисля за бъдещето си извън актьорството - бъдеще, което включва брак и бащинство. 

„Чувствам, че имам малко повече свобода да прекарам време далеч от индустрията и все пак да намеря проекти, които ще задоволят творческия ми апетит, когато се върна.“

Не се притеснявайте! Крис Евънс не смята да се откаже от киното, просто има нужда да се съсредоточи върху наистина важните неща от живота и търси нови полета за развитие. Какво по-секси в един мъж от това?

Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022

 

Прочети още за света на известните:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти