Гордост за баба: Вижте порасналата най-малка внучка на Илиана Раева

Треньорът и шампион по художествена гимнастика Илиана Раева неведнъж е споделяла коя е нейната най-голяма радост в живота - трите ѝ прекрасни малки внучки. "Златното момиче" се похвали с най-малката от тях - почти 3-годишната Асияна - като сподели мил кадър.

Асияна, която се роди през май 2020 година, вече прилича на малка принцеса с руси коси и се радва да прекарва време с баба си. "С баба на работа", написа шампионката ни по художествена гимнастика за снимката, на който позира с най-малката си внучка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilianaRAeva (@ilianaraeva63)

Малката Асияна е дъщеря на Виолета Сиракова и нейна кака е най-голямата внучка на Раева - 6-годишната Илиана, кръстена на баба ѝ. Асияна се роди няколко месеца след Емили, която е детето на голямата дъщеря на Раева и съпругът ѝ Наско Сираков - Славея Сиракова.

Гордата баба не пропуска да отбележи всеки важен повод за своите любими внучки и да изрази публично огромната обич, която изпитва към тях. 

"Внучката ми Асияна, която е на 1 година и 6 месеца, сама си прави инхалацията за хрема. Смаяна съм, за какво поколение иде реч…Понеже още не може да говори, освен мама, тати, деде, баба и първите срички на различни думи, не спира да жестикулира и да ни насочва какво точно иска. Хваща ме за ръка, дразни се, че не може да ми каже какво точно иска и ме води до мястото, където пак с жестикулиране ми обяснява какво да и дам. Същата е и Емили. С жестове ми напомни какво съм и правила преди 3 месеца!! Да не разказвам за Илиана, която направи 5 години преди две седмици и на моменти си вярва, че е на нашата възраст, и участва в разговора ни абсолютно адекватно.Тези мъници не спират да ме шокират…" – написа Илиана Раева в своя Facebook профил в края на 2021 г.

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти