Илиана Раева стана баба за втори път: дъщеря ѝ Славея роди момиченце!

Илиана Раева и Наско Сираков са сред най-здравите звездни семейства в България. Те имат две дъщери – Славея и Виолета, и семейството им продължава да расте.

Днес Илиана Раева сподели във Фейсбук щастливата новина, че по-голямата ѝ дъщеря е родила, а от радостните ѝ думи става ясно, че момичето ще се казва Емили:

На Бъдни вечер 2019 г. Славея Сиракова и половинката ѝ Иван Борисов споделиха тези снимки, с които обявиха, че очакват първата си рожба.

На 8 март Илиана Раева публикува фотосесия с двете си бременни дъщери. Под снимката, на която Раева седи между двете млади дами, бившата гимнастичка написа: „С моите момичета в очакване“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilianaRAeva (@ilianaraeva63) on

От поста на по-голямата дъщеря на Раева и Наско Сираков – Славея, става ясно, че трите са заснели арт фотосесия по идея на щастливата баба. Целта била да се уловят „мигове на пълно щастие в нашето женско царство“.

"Моите кралици" - Илиана Раева в трогателна фотосесия с бременните си дъщери >>>

През септември 2019 г. по-малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева – Виолета се омъжи за любимия си Георги Коруджиев. Те имат дъщеря, Илиана, а в началото на 2020 г., дни след като Славея обяви, че е бременна, Виолета също се похвали с хубава новина.

Приказната сватба на дъщерята на Илиана Раева >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slaveia Sirakova-Shaila (@slaveiasirakova) on

„Изминалата година за мен, Жоро и Илиана беше паметна, изпълнена със сбъднати мечти и незабравими моменти. Новата ще е още по-колоритна, (поне такъв е планът!) нямам търпение!“, написа Виолета в социалните мрежи.

магическа топка
Снимка: Edna.bg

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти