Приказно: Дъщерята на Илиана Раева се омъжи на пищна церемония!

илиана раева
Снимка: БГНЕС

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Виолета, каза „да” на своя любим Георги Коруджиев на бляскава сватба, наречена от майка й „магична". Сватбеното тържество се проведе вчера в резиденция "Бояна" в София.

То стана факт цели три години, след като се роди първата рожба на младото семейство – малката Илиана.

Вижте ТУК още снимки от приказната сватба на Виолета и Георги >>>

 

Бъдете благословени, силни и все така влюбени!❤️🥰 Сватбата на нашата дъщеря SN Violeta и нейния любим Georgi Korudjiev, вече и мой син!❤️

Публикувахте от Iliana Raeva в Понеделник, 2 септември 2019 г.

 

Любопитно е, че навечерието на 36-ата годишнина от сватбата на самите Илияна Раева и Наско Сираков дъщеря им Виолета каза “да” на Георги Коруджиев. На 11 декември 1983 г. Илияна и Наско сключват брак в София.

На 10 срещу 11 декември 2018 г. Георги прави романтично предложение на дъщеря им Виолета по време на ваканция в Барселона. Макар да са заедно отдавна и вече да имат своето най-голямо общо бижу - дъщеричката си Илиана, Георги все пак успява да изненада нищо неподозиращата в този момент своя любима с пръстен с диамант и бяло злато от словенска компания за висококачествени бижута.

А дъщерята на Наско и Илияна логично прие. А на 31 август 2019 г. мечтаната магия за младоженците и родителите им се случи. 

След красивото празненство в навечерието на 1 септември 2019 година за Раева остана щастието и да сподели магията, чиято кулминация по тъмно бе музикално светлинно шоу над "Бояна" - нежно сватбено съчетание, но не с уреди от художествената гимнастика, а със заря на подбран музикален фон пред прегърнатите младоженци и техните гости.

Самата Раева бе избрала страхотен тоалет за най-важния ден на дъщеря си. Илиана сияеше в дълга лилава рокля с волани.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти