Вижте луксозната вила, в която ще отседне семейство Макрон във Варна

Вижте луксозната вила, в която ще отседне семейство Макрон във Варна
Снимка: Thinkstock

Президентът на Франция Еманюел Макрон и съпругата му Брижит са на българска земя. Това  е първото посещение на двамата в нашата страна, ето защо всичко, свързано с визитата им, буди огромно любопитство.

В морската столица сем. Макрон ще се настани в правителствената резиденция "Евксиноград", в прочутото "Слънчево бунгало", където по принцип отсядат държавният глава и министър-председателят на България.

Вижте в галерията ни ТУК как изглежда вилата, в която ще бъдат настанени Брижит и Емануел >>>

(Правим уточнението, че кадрите са от 2010 г. Ползваме ги с любезното съдействие на блога Whata.org.)

"Слънчевото бунгало" всъщност не е бунгало, а голяма вила на плажа. Разположена е много по-ниско от парка и до нея се слиза с асансьор. 

В петък (25 август) Еманюел Макрон ще се срещне с българския президент Румен Радев и премиера Бойко Борисов. Докато съпрузите им разговарят, първите дами ще се отдадат на разходка в красивата Ботаническа градина в Балчик.

В късния следобед министър-председателят Бойко Борисов и френският му гост ще посетят Центъра с навигационни симулатори във Висшето военноморско училище "Н. Й. Вапцаров" във Варна. 

У нас френската президентска двойка ще опита традиционни ястия. На официалния обяд, който премиерът дава за Еманюел Макрон, ще има славянска салата с българско сирене и калкан, придружени с прочутата евксиноградска ракия и Врачански мискет от избата на резиденцията.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти