Брижит Макрон: Ако не бях избрала Еманюел, щях да пропилея живота си

Брижит Макрон: Ако не бях избрала Еманюел, щях да пропилея живота си
Снимка: netinfo

Тази седмица Брижит Макрон отваря сърцето си в първо официално интервю след избора на Еманюел Макрон за президент на Франция. Възможност за нея да повдигне завесата на една любовна връзка, която вълнува толкова много.

Предлагаме ви част от ексклузивното интервю за френското издание на списание "Elle",  което излиза на пазара този петък.

"Elle":  Кога разбрахте, че връзката ви се трансформира?

Брижит Макрон: Мисля, че когато работихме заедно по пиесата на Едуардо де Филипо, "Изкуството на комедията". Пишехме всяка петък вечер, а от събота чаках с нетърпение следващия петък. Не разбирах защо. Струваше ми се толкова абсурдно.

"Elle": Опитахте ли се да устоите?

Брижит Макрон: Да. Аз бях тази, която каза на Еманюел да замине за Париж, за да завърши образованието си. Знаех, че е за негово добро. В онзи момент нямаше нищо между нас, но клюките започнаха. Мислех единствено за децата ми, Себастиян, Лоранс и Тифани. Не ме интересуваше никой друг.

"Elle": Как преживяхте клеветите, ненавистта към възрастовата ви разлика се възобнови отново по време на кандидатпрезидентската кампания?

Брижит Макрон: Тежко, но всеки път си казвах: " Тежко ти е, но си мълчи." После всичко минава.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

"Elle": Кой беше най-тежкият ви момент в тази история?

Брижит Макрон: Непрекъснатите разстояния, които ни разделяха физически до 2007 г. Но през този период си пишехме страшно много.

"Elle": Чувствате ли се като "нарушител", като човек, който е извършил нещо нередно?

Брижит Макрон: Не, изобщо. Защото тази история се разви прогресивно. Накарах постепенно семейството ми да разбере, че любовта ни има бъдеще. Еманюел направи същото със своето семейство. Не разрушихме всичко по пътя си, но засегнахме доста неща.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

При всички случаи разделите причиняват поражения. Децата са тези, които най-често страдат. Знам, че причиних болка на моите деца. Това е нещото, за което най-много се упреквам. Но не можех да не го направя.

Има моменти в живота, в които взимаме жизненоважни решения. За мен това беше едно от тях. Всъщност, 20 години разлика не значат нищо.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Разбира се, закусваме, аз - с моите бръчки, той - със своята свежест, но такъв е животът.

Ако не бях направила този избор, щях да пропилея живота си. Имах много щастливи моменти с децата си, но в същото време чувствах, че трябва да изживея тази любов, за да бъда наистина щастлива.

Снимка: netinfo

Превод: Петя Желева

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти