Какво ще правят днес Бриджит Макрон и Десислава Радева

Френската първа дама ще има съпътстваща програма по време на визитата у нас. Брижит Макрон ще се срещне със съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева. Те ще се разходят в Ботаническата градина в Балчик.

Двете първи дами ще отидат там, веднага след като приключи официалната закуска. Точният час обаче не се съобщава заради мерки за сигурност. По график разходката трябва да продължи 50 минути.

Ще им бъде показана експозицията от кактуси и сукуленти, която е втората по големина в Европа след тази в Монако, както и колекцията от тропически и субтропически растения. Предвидено е и посещение в личната вила на кралица Мария Единбургска. В резиденцията, наричана „Тихото гнездо”, Брижит Макрон ще види автентични предмети.

От няколко дни тече трескава подготовка. Предвидени са и подаръци за първите дами. След края на разходката в Ботаническата градина Радева и Макрон ще обядват край морето. Мерките за сигурност в целия район са засилени.

Очите на модните експерти ще са насочени най-вече към тоалетите на двете дами. Очакванията са Брижит Макрон да не изневери на любимата си дължина, а именно 10 см над коляното.

Припомняме, че през май Десислава Радева и Брижит Макрон придружиха съпрузите си на еднодневна Среща на върха на НАТО в Брюксел. По традиция, докато първите мъже разговаряха за политика, те се оттеглиха, отдавайки се на разходки. Дрескодът отново беше спазен до последния детайл. Докато съпругата на българския президент беше избрала елегантна дантелена рокля с висока яка, дело на българска дизайнерка, то Брижит Макрон не изневери на младежкия си стил и облече свободна рокля над коляното, завършена от голям колан.

Още с влизането си в публичното пространство тя даде заявка за революция в гардероба на Елисейския дворец. Неслучайно редица модни експерти твърдят, че никой след Мария Антоанета не е успял да счупи по подобен начин клишетата. Пример за това е срещата на първата дама с певицата Риана, при която Брижит Макрон замени роклите с дънки.

В запазена марка на бившата учителка вече се превърнаха слънчевите очила, кожените панталони, якетата и късите поли, за които често е критикувана. Според PR специалисти обаче това е трик, с който иначе нисичката Макрон иска да изглежда по-висока и стройна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти