Бриджит Макрон - как преминава един ден на първата дама с "късите поли"

Бриджит Макрон - как преминава един ден на първата дама с "късите поли"
Снимка: Getty/Gulliver

Почти два месеца след като Еманюел Макрон встъпи в длъжност, неговата съпруга Брижит вече е наложила стила си в Елисейския дворец.

Първата дама била загрижена за благосъстоянието на духа на персонала и всяка сутрин, напускайки президентския апартамент се интересувала за настроението на служителите.

Барби в менопауза или следващата първа дама на Франция: Бриджит Троньо-Макрон

Те пък от своя страна ценели много първата дама, която с доброто си настроение се предпазвала от напрежението.

В Елисейския дворец Брижит Макрон далеч не е фигурант. Още в 9 ч. тя сяда зад бюрото в кабинета си и се посвещава на изчитането на 140-те писма и имейли, които получава на ден от сънародниците си. Това е двойно повече от пощата на Карла Бруни-Саркози, разказва съветник в президентството.

Първата дама понякога обядва и с министри от правителството на Едуар Филип, като например Аниес Бюзен - министър на здравеопазването, и Жан-Мишел Бланке - министър на образованието. Целта на тези срещи е Брижит да намери кауза, на която да посвети усилията си на първа дама.

Стилът на новата първа дама на Франция - Бриджит Троньо-Макрон

А докато открие призванието си, първата дама има натоварен график.

Тя вече придружи мъжа си на срещите на Г-7 и НАТО през май в Таормина и в Брюксел, а тези дни бе в Хамбург за срещата на върха на Г-20. Заради този натоварен график първата дама вижда по-рядко внуците и децата си от първия си брак.

Снимка: Getty/Gulliver

Всичко това обаче не ѝ пречи да организира вечери в градините на двореца, на които редовно се пече риба, защото според нея човек трябва да умее да разпуска, мислейки същевременно за линията си.

Мелания Тръмп, Бриджит Макрон и Десислава Радева: неочаквана среща на първите дами

На първата дама ѝ предстои нов важен ангажимент - националният празник на Франция на 14 юли, за който от САЩ пристига Доналд Тръмп.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти