Стилът на новата първа дама на Франция - Бриджит Троньо-Макрон

Стилът на новата първа дама на Франция - Бриджит Троньо-Макрон
Снимка: netinfo

Бриджит Троньо-Макрон е новата първа дама на Франция и е може би една от най-обсъжданите жени на планетата в момента.

Тя пленява сърцето на кандидата за президент на Франция Еманюел Макрон още докато е негова учителка в частния католически лицей „Провиданс“. Французите се възхищават на красивата й любовна история с Еманюел, която продължава повече от 20 години, а медиите шеговито наричат Бриджит „Барби в менопауза“ и я провъзгласяват за модна икона. 

Независимо от възрастта, съдбата и фактите около житейския ѝ път, Бриджит определено е жена, която знае как да въздейства и то не само с външен вид, но и с ум и отношение.

За своите 64 години Бриджит е в превъзходна форма, а стилът й е шлифован и ненатрапчиво елегантен. За сватбата им тя облича бяла мини-рокля, която да подчертае запазената й фигура, въпреки че може да се похвали с цели три раждания.

Разгледайте някои от най-добрите ѝ визии в галерията ни ТУК >>>

Още когато назначават Еманюел за министър на икономиката, тя прекъсва работата си, за да му помага. Публичните задължения изискват определен етикет на обличане, въпреки че в началото на политическата му кариера, тя не се появява до него. Но мосю Макрон не прави нищо без да се е допитал за съвет до нея, независимо дали става дума за уволнение на някой служител или избора на костюма и на прическата си. Нарича я на галено „Биби“, а Биби определено има качествата да покаже елегантния френски стил.

За официални събития тя може да бъде забелязана с елегантна рокля с прибрано деколте, но пък почти винаги с дължина над коляното, красиви обувки на ток и дълго, изчистено манто. Спазва максимата на повечето съвременни французойки, че по-малкото е повече и за ежедневието си предпочита комбинацията от син скини деним с прибрана черна блуза и дълго черно палто.

Барби в менопауза или следващата първа дама на Франция: Бриджит Троньо-Макрон

Макар и доста по-формален, нейният стил в никакъв случай не е скучен, а по-скоро е внимателно изпипан с отношение към детайла и непреходни модни съчетания. За да бъдеш жена на политик се изисква доза смелост и още повече находчивост в ограничения откъм своеволия публичен дрескод. Знае се, че обича творенията на Louis Vuitton и Christian Dior и е посещавала ревютата им по време на Модните седмици.

Накратко, стилът й е улегнал и убедителен, подхождащ на нейната възраст и осанка, а визията й се допълва от русата й коса – права и с обем и бронзовият загар на кожата, за който г-жа Макрон ползва услуги за изкуствен тен. 

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти